STN ISO 2917
Označenie: | STN ISO 2917 |
Platnosť: | Platná |
Počet strán: | 8 |
Jazyk: |
SK
|
Listinná verzia: | 9,70€ |
Elektronická verzia: |
a) Bez možnosti tlače, prenosu textu a obrázkov:
8,73€ b) Bez možnosti tlače, s prenosom textu a obrázkov: 9,70€ c) S možnosťou tlače, prenosu textu a obrázkov: 12,61€ |
Slovenský názov: | Mäso a mäsové výrobky. Merania pH. Referenčná metóda |
Anglický názov: | Meat and meat products.Measurement of pH.Reference method |
Dátum vydania: | 01. 06. 2010 |
Dátum zrušenia: | |
ICS: | 67.120.10 |
Triediaci znak: | 57 0155 |
Úroveň zapracovania: | idt ISO 2917:1999 |
Vestník: | 05/10 |
Zmeny: | |
Nahradzujúce normy: | |
Nahradené normy: | |
Poznámka vo Vestníku: | |
Predmet normy: | Táto medzinárodná norma špecifikuje referenčnú metódu na meranie pH všetkých druhov mäsa a mäsových výrobkov, vrátane hydiny. |