STN EN 13390+A1
| Označenie: | STN EN 13390+A1 |
| Platnosť: | Platná |
| Počet strán: | 44 |
| Jazyk: |
SK
|
| Listinná verzia: | 18,90€ |
| Elektronická verzia: |
a) Bez možnosti tlače, prenosu textu a obrázkov:
17,01€ b) Bez možnosti tlače, s prenosom textu a obrázkov: 18,90€ c) S možnosťou tlače, prenosu textu a obrázkov: 24,57€ |
| Slovenský názov: | Potravinárske stroje. Stroje na výrobu koláčov a tort. Bezpečnostné a hygienické požiadavky (Konsolidovaný text) |
| Anglický názov: | Food processing machinery.Pie and tart machines.Safety and hygiene requirements |
| Dátum vydania: | 01. 07. 2010 |
| Dátum zrušenia: | |
| ICS: | 67.260 |
| Triediaci znak: | 51 2560 |
| Úroveň zapracovania: | idt EN 13390:2002+A1:2009 |
| Vestník: | 06/10 |
| Zmeny: | |
| Nahradzujúce normy: | |
| Nahradené normy: | STN EN 13390:2004-05 (51 2560) |
| Poznámka vo Vestníku: | |
| Predmet normy: | Táto norma špecifikuje bezpečnostné a hygienické požiadavky na výrobu strojov používaných na výrobu koláčov, tort, báboviek, plnených vrstevných výrobkov (en croute) a iných podobných položiek.Cestové korpusy sa v týchto strojoch tvarujú uzavretím jednej alebo viac tvarovacích hláv pod tlakom. |