STN EN 15774
| Označenie: | STN EN 15774 |
| Platnosť: | Platná |
| Počet strán: | 69 |
| Jazyk: |
EN
|
| Listinná verzia: | 24,40€ |
| Elektronická verzia: |
a) Bez možnosti tlače, prenosu textu a obrázkov:
21,96€ b) Bez možnosti tlače, s prenosom textu a obrázkov: 24,40€ c) S možnosťou tlače, prenosu textu a obrázkov: 31,72€ |
| Slovenský názov: | Potravinárske stroje. Stroje na spracovanie čerstvých a plnených cestovín (tagliatelle, canneloni, ravioli, tortellini, orecchiette a gnocchi). Bezpečnostné a hygienické požiadavky |
| Anglický názov: | Food processing machinery - Machines for processing fresh and filled pasta (tagliatelle, cannelloni, ravioli, tortellini, orecchiette and gnocchi) - Safety and hygiene requirements |
| Dátum vydania: | 01. 04. 2011 |
| Dátum zrušenia: | |
| ICS: | 67.260 |
| Triediaci znak: | 51 2515 |
| Úroveň zapracovania: | idt EN 15774:2010 |
| Vestník: | 03/11 |
| Zmeny: | |
| Nahradzujúce normy: | |
| Nahradené normy: | |
| Poznámka vo Vestníku: | |
| Predmet normy: |