Oficiálna stránka

Doména gov.sk je oficálna

Toto je oficiálna webová stránka orgánu verejnej moci Slovenskej republiky. Oficiálne stránky využívajú najmä doménu gov.sk. Odkazy na jednotlivé webové sídla orgánov verejnej moci nájdete na tomto odkaze.

Táto stránka je zabezpečená

Buďte pozorní a vždy sa uistite, že zdieľate informácie iba cez zabezpečenú webovú stránku verejnej správy SR. Zabezpečená stránka vždy začína https:// pred názvom domény webového sídla.

  1. Domov
  2. STN ISO 22004

STN ISO 22004

Späť

Listinná forma

Pridať do košíka

Elektronická forma (pdc súbor)

Pridať do košíka
Označenie: STN ISO 22004
Platnosť: Zrušená
Počet strán: 40
Jazyk:
SK
Listinná verzia: 18,90€
Elektronická verzia: a) Bez možnosti tlače, prenosu textu a obrázkov: 17,01€
b) Bez možnosti tlače, s prenosom textu a obrázkov: 18,90€
c) S možnosťou tlače, prenosu textu a obrázkov: 24,57€
Slovenský názov: Systémy manažérstva bezpečnosti potravín. Návod na používanie normy ISO 22000: 2005
Anglický názov: Food safety management systems. Guidance on the application of ISO 22000: 2005
Dátum vydania: 01. 04. 2016
Dátum zrušenia: 01. 08. 2022
ICS: 67.020
Triediaci znak: 56 0302
Úroveň zapracovania: idt ISO 22004:2014
Vestník: 03/16
Zmeny:
Nahradzujúce normy:
Nahradené normy: STN P ISO/TS 22004:2007-01 (56 0302)
Poznámka vo Vestníku:
Predmet normy: Táto medzinárodná norma poskytuje generický návod na používanie normy ISO 22000.Táto medzinárodná norma nevytvára, nemení ani nenahrádza nijakú z požiadaviek normy ISO 22000. Tak ako si jednotlivé organizácie môžu slobodne vybrať potrebné metódy a prístupy, aby splnili požiadavky normy ISO 22000, usmernenie poskytnuté touto medzinárodnou normou sa za nijakých okolností nemá považovať za požiadavku. Táto medzinárodná norma sa vypracovala s cieľom, aby sa zlepšilo prijímanie a používanie systémov manažérstva bezpečnosti potravín (SMBP) založených na norme ISO 22000 a aby sa zlepšili vzájomné porozumenie, komunikácia a koordinácia medzi organizáciami potravinárskeho reťazca.
Náhľad normy: Náhľad normy (PDF)