STN EN ISO 6887-2
Označenie: | STN EN ISO 6887-2 |
Platnosť: | Platná |
Počet strán: | 18 |
Jazyk: |
EN
|
Listinná verzia: | 14,10€ |
Elektronická verzia: |
a) Bez možnosti tlače, prenosu textu a obrázkov:
12,69€ b) Bez možnosti tlače, s prenosom textu a obrázkov: 14,10€ c) S možnosťou tlače, prenosu textu a obrázkov: 18,33€ |
Slovenský názov: | Mikrobiológia potravinárskeho reťazca. Úprava analytických vzoriek, príprava základnej suspenzie a desaťnásobných riedení na mikrobiologické skúšanie. Časť 2: Špecifické pokyny na úpravu mäsa a mäsových výrobkov (ISO 6887-2: 2017) |
Anglický názov: | Microbiology of the food chain - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 2: Specific rules for the preparation of meat and meat products (ISO 6887-2:2017) |
Dátum vydania: | 01. 11. 2017 |
Dátum zrušenia: | |
ICS: | 07.100.30 |
Triediaci znak: | 56 0102 |
Úroveň zapracovania: | idt ISO 6887-2:2017, idt EN ISO 6887-2:2017 |
Vestník: | 10/17 |
Zmeny: | |
Nahradzujúce normy: | |
Nahradené normy: | STN EN ISO 6887-2:2004-09 (56 0102) |
Poznámka vo Vestníku: | |
Predmet normy: |