STN EN ISO 22000
Označenie: | STN EN ISO 22000 |
Platnosť: | Zrušená |
Počet strán: | 52 |
Jazyk: |
EN
|
Listinná verzia: | 21,40€ |
Elektronická verzia: |
a) Bez možnosti tlače, prenosu textu a obrázkov:
19,26€ b) Bez možnosti tlače, s prenosom textu a obrázkov: 21,40€ c) S možnosťou tlače, prenosu textu a obrázkov: 27,82€ |
Slovenský názov: | Systémy manažérstva bezpečnosti potravín. Požiadavky na organizácie potravinárskeho reťazca (ISO 22000: 2018) |
Anglický názov: | Food safety management systems - Requirements for any organization in the food chain (ISO 22000:2018) |
Dátum vydania: | 01. 05. 2019 |
Dátum zrušenia: | 01. 09. 2019 |
ICS: | 67.020 |
Triediaci znak: | 56 0301 |
Úroveň zapracovania: | idt EN ISO 22000:2018, idt ISO 22000:2018 |
Vestník: | 04/19 |
Zmeny: | |
Nahradzujúce normy: | STN EN ISO 22000:2019-09 (56 0301) |
Nahradené normy: | STN EN ISO 22000:2006-02 (56 0301) |
Poznámka vo Vestníku: | Rozpracovanie prekladom. |
Predmet normy: | This document specifies requirements for a food safety management system (FSMS) to enable an organization that is directly or indirectly involved in the food chain: a) to plan, implement, operate, maintain and update a FSMS providing products and services that are safe, in accordance with their intended use; b) to demonstrate compliance with applicable statutory and regulatory food safety requirements; c) to evaluate and assess mutually agreed customer food safety requirements and to demonstrate conformity with them; d) to effectively communicate food safety issues to interested parties within the food chain; |
Náhľad normy: | Náhľad normy (PDF) |