Oficiálna stránka

Doména gov.sk je oficálna

Toto je oficiálna webová stránka orgánu verejnej moci Slovenskej republiky. Oficiálne stránky využívajú najmä doménu gov.sk. Odkazy na jednotlivé webové sídla orgánov verejnej moci nájdete na tomto odkaze.

Táto stránka je zabezpečená

Buďte pozorní a vždy sa uistite, že zdieľate informácie iba cez zabezpečenú webovú stránku verejnej správy SR. Zabezpečená stránka vždy začína https:// pred názvom domény webového sídla.

  1. Domov
  2. STN EN ISO 22000

STN EN ISO 22000

Späť

Listinná forma

Pridať do košíka

Elektronická forma (pdc súbor)

Pridať do košíka
Označenie: STN EN ISO 22000
Platnosť: Zrušená
Počet strán: 52
Jazyk:
EN
Listinná verzia: 21,40€
Elektronická verzia: a) Bez možnosti tlače, prenosu textu a obrázkov: 19,26€
b) Bez možnosti tlače, s prenosom textu a obrázkov: 21,40€
c) S možnosťou tlače, prenosu textu a obrázkov: 27,82€
Slovenský názov: Systémy manažérstva bezpečnosti potravín. Požiadavky na organizácie potravinárskeho reťazca (ISO 22000: 2018)
Anglický názov: Food safety management systems - Requirements for any organization in the food chain (ISO 22000:2018)
Dátum vydania: 01. 05. 2019
Dátum zrušenia: 01. 09. 2019
ICS: 67.020
Triediaci znak: 56 0301
Úroveň zapracovania: idt EN ISO 22000:2018, idt ISO 22000:2018
Vestník: 04/19
Zmeny:
Nahradzujúce normy: STN EN ISO 22000:2019-09 (56 0301)
Nahradené normy: STN EN ISO 22000:2006-02 (56 0301)
Poznámka vo Vestníku: Rozpracovanie prekladom.
Predmet normy: This document specifies requirements for a food safety management system (FSMS) to enable an organization that is directly or indirectly involved in the food chain: a) to plan, implement, operate, maintain and update a FSMS providing products and services that are safe, in accordance with their intended use; b) to demonstrate compliance with applicable statutory and regulatory food safety requirements; c) to evaluate and assess mutually agreed customer food safety requirements and to demonstrate conformity with them; d) to effectively communicate food safety issues to interested parties within the food chain;
Náhľad normy: Náhľad normy (PDF)