Oficiálna stránka

Doména gov.sk je oficálna

Toto je oficiálna webová stránka orgánu verejnej moci Slovenskej republiky. Oficiálne stránky využívajú najmä doménu gov.sk. Odkazy na jednotlivé webové sídla orgánov verejnej moci nájdete na tomto odkaze.

Táto stránka je zabezpečená

Buďte pozorní a vždy sa uistite, že zdieľate informácie iba cez zabezpečenú webovú stránku verejnej správy SR. Zabezpečená stránka vždy začína https:// pred názvom domény webového sídla.

  1. Domov
  2. STN P ISO/TS 22002-2/Oprava 1

STN P ISO/TS 22002-2/Oprava 1

Späť

Listinná forma

Pridať do košíka

Elektronická forma (pdc súbor)

Pridať do košíka
Označenie: STN P ISO/TS 22002-2/Oprava 1
Platnosť: Platná
Počet strán: 2
Jazyk:
SK
Listinná verzia: 0,00€
Elektronická verzia: a) Bez možnosti tlače, prenosu textu a obrázkov: 0,00€
b) Bez možnosti tlače, s prenosom textu a obrázkov: 0,00€
c) S možnosťou tlače, prenosu textu a obrázkov: 0,00€
Slovenský názov: Preventívne (prerekvizitné) programy bezpečnosti potravín. Časť 2: Stravovacie služby
Anglický názov: Prerequisite programmes on food safety. Part 2: Catering
Dátum vydania: 01. 10. 2019
Dátum zrušenia:
ICS: 67.040
Triediaci znak: 56 0305
Úroveň zapracovania:
Vestník: 09/19
Zmeny:
Nahradzujúce normy:
Nahradené normy:
Poznámka vo Vestníku:
Predmet normy: Táto časť ISO/TS 22002 špecifikuje požiadavky na dizajn, implementáciu a udržiavanie preventívnych (prerekvizitných) programov (PRP), ktoré slúžia na kontrolu nad rizikami pre bezpečnosť potravín v stravovacích službách.Vzťahuje sa na všetky organizácie, ktorých činnosť zahŕňa spracovanie, prípravu, distribúciu, prepravu a podávanie potravín a pokrmov a ktoré chcú implementovať PRP podľa požiadaviek uvedených v čl. 7.2 normy ISO 22000: 2005. Predmet tejto časti ISO/TS 22002 zahŕňa stravovacie služby, stravovacie služby pri leteckej preprave, pri železničnej preprave, na banketoch, okrem iného v centrálnych aj v odlúčených prevádzkach, v školských a závodných jedálňach, v nemocniciach a zariadeniach zdravotníckej starostlivosti, v hoteloch, reštauráciách, kaviarňach, pri výdaji stravy a v potravinárskych obchodoch. Uplatňovanie tejto časti normy ISO/TS 22002 nezbavuje jej používateľa od zodpovednosti za dodržiavanie aktuálne platných a uplatniteľných predpisov.
Náhľad normy: Náhľad normy (PDF)