STN EN ISO 6887-5
Označenie: | STN EN ISO 6887-5 |
Platnosť: | Platná |
Počet strán: | 20 |
Jazyk: |
EN
|
Listinná verzia: | 14,10€ |
Elektronická verzia: |
a) Bez možnosti tlače, prenosu textu a obrázkov:
12,69€ b) Bez možnosti tlače, s prenosom textu a obrázkov: 14,10€ c) S možnosťou tlače, prenosu textu a obrázkov: 18,33€ |
Slovenský názov: | Mikrobiológia potravinárskeho reťazca. Úprava analytických vzoriek, príprava základnej suspenzie a desaťnásobných riedení na mikrobiologické skúšanie. Časť 5: Špecifické pokyny na úpravu mlieka a mliečnych výrobkov (ISO 6887-5: 2020) |
Anglický názov: | Microbiology of the food chain - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 5: Specific rules for the preparation of milk and milk products (ISO 6887-5:2020) |
Dátum vydania: | 01. 11. 2020 |
Dátum zrušenia: | |
ICS: | 07.100.30 |
Triediaci znak: | 56 0102 |
Úroveň zapracovania: | idt ISO 6887-5:2020, idt EN ISO 6887-5:2020 |
Vestník: | 10/20 |
Zmeny: | |
Nahradzujúce normy: | |
Nahradené normy: | STN EN ISO 6887-5:2011-01 (56 0102) |
Poznámka vo Vestníku: | |
Predmet normy: | This document specifies rules for the preparation of samples of milk and milk products and their suspensions for microbiological examination when the samples require a different preparation from the general methods specified in ISO 6887-1. This document excludes the preparation of samples for both enumeration and detection test methods where preparation details are specified in the relevant International Standards. |
Náhľad normy: | Náhľad normy (PDF) |