STN EN ISO 16140-4
Označenie: | STN EN ISO 16140-4 |
Platnosť: | Platná |
Počet strán: | 60 |
Jazyk: |
EN
|
Listinná verzia: | 24,40€ |
Elektronická verzia: |
a) Bez možnosti tlače, prenosu textu a obrázkov:
21,96€ b) Bez možnosti tlače, s prenosom textu a obrázkov: 24,40€ c) S možnosťou tlače, prenosu textu a obrázkov: 31,72€ |
Slovenský názov: | Mikrobiológia potravinárskeho reťazca. Metóda validácie. Časť 4: Postup na metódu validácie v jednom (domácom) laboratóriu (ISO 16140-4: 2020) |
Anglický názov: | Microbiology of the food chain - Method validation - Part 4: Protocol for method validation in a single laboratory (ISO 16140-4:2020) |
Dátum vydania: | 01. 12. 2020 |
Dátum zrušenia: | |
ICS: | 07.100.30 |
Triediaci znak: | 56 0107 |
Úroveň zapracovania: | idt ISO 16140-4:2020, idt EN ISO 16140-4:2020 |
Vestník: | 11/20 |
Zmeny: | |
Nahradzujúce normy: | |
Nahradené normy: | |
Poznámka vo Vestníku: | |
Predmet normy: | This document specifies the general principles and the technical protocols for single-laboratory validation of methods for microbiology in the food chain. The protocols in this document only validate the method for the laboratory conducting the study. This document is applicable to single-laboratory validation of: — methods used in the analysis (detection or quantification) of microorganisms in: — products intended for human consumption; — products intended for animal feeding; — environmental samples in the area of food and feed production, handling; — samples from the primary production stage; — methods for the confirmation or typing of microorganisms. |
Náhľad normy: | Náhľad normy (PDF) |