Oficiálna stránka

Doména gov.sk je oficálna

Toto je oficiálna webová stránka orgánu verejnej moci Slovenskej republiky. Oficiálne stránky využívajú najmä doménu gov.sk. Odkazy na jednotlivé webové sídla orgánov verejnej moci nájdete na tomto odkaze.

Táto stránka je zabezpečená

Buďte pozorní a vždy sa uistite, že zdieľate informácie iba cez zabezpečenú webovú stránku verejnej správy SR. Zabezpečená stránka vždy začína https:// pred názvom domény webového sídla.

  1. Domov
  2. STN EN ISO 16140-5

STN EN ISO 16140-5

Späť

Listinná forma

Pridať do košíka

Elektronická forma (pdc súbor)

Pridať do košíka
Označenie: STN EN ISO 16140-5
Platnosť: Platná
Počet strán: 48
Jazyk:
EN
Listinná verzia: 18,90€
Elektronická verzia: a) Bez možnosti tlače, prenosu textu a obrázkov: 17,01€
b) Bez možnosti tlače, s prenosom textu a obrázkov: 18,90€
c) S možnosťou tlače, prenosu textu a obrázkov: 24,57€
Slovenský názov: Mikrobiológia potravinárskeho reťazca. Metóda validácie. Časť 5: Postup na prevádzkovú medzilaboratórnu validáciu metód iných subjektov (ISO 16140-5: 2020)
Anglický názov: Microbiology of the food chain - Method validation - Part 5: Protocol for factorial interlaboratory validation for non-proprietary methods (ISO 16140-5:2020)
Dátum vydania: 01. 12. 2020
Dátum zrušenia:
ICS: 07.100.30
Triediaci znak: 56 0107
Úroveň zapracovania: idt ISO 16140-5:2020, idt EN ISO 16140-5:2020
Vestník: 11/20
Zmeny:
Nahradzujúce normy:
Nahradené normy:
Poznámka vo Vestníku:
Predmet normy: This document specifies the general principles and the technical protocols (based on orthogonal, factorial studies) for the validation of non-proprietary methods for microbiology of the food chain. This document is applicable to the validation of methods used for the analysis (detection or quantification) of microorganisms in: — products intended for human consumption; — products intended for animal feeding; — environmental samples in the area of food and feed production, handling; — samples from the primary production stage. This document is, in particular, applicable to bacteria and fungi.
Náhľad normy: Náhľad normy (PDF)