STN EN ISO 16140-3
Označenie: | STN EN ISO 16140-3 |
Platnosť: | Platná |
Počet strán: | 88 |
Jazyk: |
EN
|
Listinná verzia: | 28,80€ |
Elektronická verzia: |
a) Bez možnosti tlače, prenosu textu a obrázkov:
25,92€ b) Bez možnosti tlače, s prenosom textu a obrázkov: 28,80€ c) S možnosťou tlače, prenosu textu a obrázkov: 37,44€ |
Slovenský názov: | Mikrobiológia potravinárskeho reťazca. Metóda validácie. Časť 3: Postup na verifikáciu referenčnej metódy a validovaných alternatívnych metód zavedených v jednom laboratóriu (ISO 16140-3: 2021) |
Anglický názov: | Microbiology of the food chain - Method validation - Part 3: Protocol for the verification of reference methods and validated alternative methods in a single laboratory (ISO 16140-3:2021) |
Dátum vydania: | 01. 06. 2021 |
Dátum zrušenia: | |
ICS: | 07.100.30 |
Triediaci znak: | 56 0107 |
Úroveň zapracovania: | idt ISO 16140-3:2021, idt EN ISO 16140-3:2021 |
Vestník: | 05/21 |
Zmeny: | |
Nahradzujúce normy: | |
Nahradené normy: | |
Poznámka vo Vestníku: | |
Predmet normy: | This document deals with verification of methods for the detection and/or the enumeration of microorganisms, with particular emphasis on the implementation of a reference/alternative method in the user laboratory and verification of a reference/alternative method using items included in the scope of the method and tested routinely but not tested in the original validation study |
Náhľad normy: | Náhľad normy (PDF) |