STN EN ISO 24223
Označenie: | STN EN ISO 24223 |
Platnosť: | Platná |
Počet strán: | 20 |
Jazyk: |
EN
|
Listinná verzia: | 14,10€ |
Elektronická verzia: |
a) Bez možnosti tlače, prenosu textu a obrázkov:
12,69€ b) Bez možnosti tlače, s prenosom textu a obrázkov: 14,10€ c) S možnosťou tlače, prenosu textu a obrázkov: 18,33€ |
Slovenský názov: | Syry. Návod na prípravu vzoriek na fyzikálne a chemické skúšanie (ISO 24223: 2021) |
Anglický názov: | Cheese - Guidance on sample preparation for physical and chemical testing (ISO 24223:2021) |
Dátum vydania: | 01. 04. 2022 |
Dátum zrušenia: | |
ICS: | 67.100.30 |
Triediaci znak: | 57 1106 |
Úroveň zapracovania: | idt EN ISO 24223:2021, idt ISO 24223:2021 |
Vestník: | 03/22 |
Zmeny: | |
Nahradzujúce normy: | |
Nahradené normy: | |
Poznámka vo Vestníku: | |
Predmet normy: | This document gives guidance on the sample preparation of fresh cheese, (semi)soft cheese, (semi)hard cheese, processed cheese and whey cheese for physical and chemical analysis, including analysis by applying instrumental methods. This document describes the (sub)sampling, and sample preparation steps carried out after sampling according to ISO 707 | IDF 50 and prior to method-specific sample preparations, e.g. as with analytical methods listed in References [2] to [22]. NOTE Analysis on volatile substances, minor components or allergens can require additional precautionary measures in sample preparation in order to avoid loss of or contamination with one or more target analytes. |
Náhľad normy: | Náhľad normy (PDF) |