Oficiálna stránka

Doména gov.sk je oficálna

Toto je oficiálna webová stránka orgánu verejnej moci Slovenskej republiky. Oficiálne stránky využívajú najmä doménu gov.sk. Odkazy na jednotlivé webové sídla orgánov verejnej moci nájdete na tomto odkaze.

Táto stránka je zabezpečená

Buďte pozorní a vždy sa uistite, že zdieľate informácie iba cez zabezpečenú webovú stránku verejnej správy SR. Zabezpečená stránka vždy začína https:// pred názvom domény webového sídla.

  1. Domov
  2. STN EN ISO 23319

STN EN ISO 23319

Späť

Listinná forma

Pridať do košíka

Elektronická forma (pdc súbor)

Pridať do košíka
Označenie: STN EN ISO 23319
Platnosť: Platná
Počet strán: 28
Jazyk:
EN
Listinná verzia: 14,10€
Elektronická verzia: a) Bez možnosti tlače, prenosu textu a obrázkov: 12,69€
b) Bez možnosti tlače, s prenosom textu a obrázkov: 14,10€
c) S možnosťou tlače, prenosu textu a obrázkov: 18,33€
Slovenský názov: Syry, tavené syrové výrobky, kazeíny a kazeináty. Stanovenie obsahu tuku. Gravimetrická metóda (ISO 23319: 2022)
Anglický názov: Cheese and processed cheese products, caseins and caseinates - Determination of fat content - Gravimetric method (ISO 23319:2022)
Dátum vydania: 01. 08. 2022
Dátum zrušenia:
ICS: 67.100.30
Triediaci znak: 57 1104
Úroveň zapracovania: idt ISO 23319:2022, idt EN ISO 23319:2022
Vestník: 07/22
Zmeny:
Nahradzujúce normy:
Nahradené normy: STN EN ISO 1735:2005-01 (57 1104)
Poznámka vo Vestníku:
Predmet normy: This document specifies a method for the determination of the fat content of all types of cheese and processed cheese products containing lactose of below 5 % (mass fraction) of non-fat solids, and all types of caseins and caseinates. The method is not applicable to fresh cheese types containing, for example, fruits, syrup or muesli. For such products, the Schmid-Bondzynski-Ratzlaff (SBR) principle is not applicable due to high concentrations of sugars. For these products, the method using the Weibull-Berntrop principle (see ISO 8262-3 | IDF 124-3) is appropriate.
Náhľad normy: Náhľad normy (PDF)