Oficiálna stránka

Doména gov.sk je oficálna

Toto je oficiálna webová stránka orgánu verejnej moci Slovenskej republiky. Oficiálne stránky využívajú najmä doménu gov.sk. Odkazy na jednotlivé webové sídla orgánov verejnej moci nájdete na tomto odkaze.

Táto stránka je zabezpečená

Buďte pozorní a vždy sa uistite, že zdieľate informácie iba cez zabezpečenú webovú stránku verejnej správy SR. Zabezpečená stránka vždy začína https:// pred názvom domény webového sídla.

  1. Domov
  2. STN EN ISO 6888-2/Zmena A1

STN EN ISO 6888-2/Zmena A1

Späť

Listinná forma

Pridať do košíka

Elektronická forma (pdc súbor)

Pridať do košíka
Označenie: STN EN ISO 6888-2/Zmena A1
Platnosť: Platná
Počet strán: 12
Jazyk:
EN
Listinná verzia: 9,70€
Elektronická verzia: a) Bez možnosti tlače, prenosu textu a obrázkov: 8,73€
b) Bez možnosti tlače, s prenosom textu a obrázkov: 9,70€
c) S možnosťou tlače, prenosu textu a obrázkov: 12,61€
Slovenský názov: Mikrobiológia potravinárskeho reťazca. Horizontálna metóda stanovenia počtu koagulázopozitívnych stafylokokov (Staphylococcus aureus a ďalšie druhy). Časť 2: Metóda s použitím agarového média s králičou plazmou a fibrinogénom (ISO 6888-2: 2021/Amd 1: 2023)
Anglický názov: Microbiology of the food chain - Horizontal method for the enumeration of coagulase-positive staphylococci (Staphylococcus aureus and other species) - Part 2: Method using rabbit plasma fibrinogen agar medium (ISO 6888-2:2021)
Dátum vydania: 01. 01. 2024
Dátum zrušenia:
ICS: 07.100.30
Triediaci znak: 56 0089
Úroveň zapracovania: idt EN ISO 6888-2:2021/A1:2023, idt ISO 6888-2:2021/Amd 1:2023
Vestník: 12/23
Zmeny:
Nahradzujúce normy:
Nahradené normy:
Poznámka vo Vestníku:
Predmet normy: This document specifies a horizontal method for the enumeration of coagulase-positive staphylococci by counting the colonies obtained on a solid medium (rabbit plasma fibrinogen agar medium) after aerobic incubation at 34 °C to 38 °C (see Reference [10]). This document is applicable to: — products intended for human consumption; — products intended for animal feeding; — environmental samples in the area of food and feed production and handling; — samples from the primary production stage. This horizontal method was originally developed for the examination of all samples belonging to the food chain.
Náhľad normy: Náhľad normy (PDF)