STN EN ISO 23662
Označenie: | STN EN ISO 23662 |
Platnosť: | Platná |
Počet strán: | 16 |
Jazyk: |
EN
Pripravuje sa preklad do slovenského jazyka. Pre viac informácií nás kontaktujte na navrhynoriem@normoff.gov.sk
|
Listinná verzia: | 14,10€ |
Elektronická verzia: |
a) Bez možnosti tlače, prenosu textu a obrázkov:
12,69€ b) Bez možnosti tlače, s prenosom textu a obrázkov: 14,10€ c) S možnosťou tlače, prenosu textu a obrázkov: 18,33€ |
Slovenský názov: | Definície a technické kritériá na potraviny a zložky potravín vhodných pre vegetariánov alebo vegánov a na ich označovanie a požiadavky (ISO 23662: 2021) |
Anglický názov: | Definitions and technical criteria for foods and food ingredients suitable for vegetarians or vegans and for labelling and claims (ISO 23662:2021) |
Dátum vydania: | 01. 05. 2024 |
Dátum zrušenia: | |
ICS: | 67.040 |
Triediaci znak: | 56 0558 |
Úroveň zapracovania: | idt ISO 23662:2021, idt EN ISO 23662:2024 |
Vestník: | 04/24 |
Zmeny: | |
Nahradzujúce normy: | |
Nahradené normy: | |
Poznámka vo Vestníku: | |
Predmet normy: | The document specifies the definitions and technical criteria to be fulfilled for foods and food ingredients to be suitable for vegetarians (including ovo-lacto-, ovo- and lacto-vegetarians) or vegans as well as for food labelling and claims. It is applicable to business-to-business communication (B2B), to the food trade, and to food labelling and claims. The definitions and technical criteria apply only post-harvest/collecting. It does not apply to human safety, environmental safety, socio-economic considerations (e.g. fair trade, animal welfare), religious beliefs and the characteristics of packaging materials. |
Náhľad normy: | Náhľad normy (PDF) |