Oficiálna stránka

Doména gov.sk je oficálna

Toto je oficiálna webová stránka orgánu verejnej moci Slovenskej republiky. Oficiálne stránky využívajú najmä doménu gov.sk. Odkazy na jednotlivé webové sídla orgánov verejnej moci nájdete na tomto odkaze.

Táto stránka je zabezpečená

Buďte pozorní a vždy sa uistite, že zdieľate informácie iba cez zabezpečenú webovú stránku verejnej správy SR. Zabezpečená stránka vždy začína https:// pred názvom domény webového sídla.

  1. Domov
  2. STN EN 203-1+A1

STN EN 203-1+A1

Späť

Listinná forma

Pridať do košíka

Elektronická forma (pdc súbor)

Pridať do košíka
Označenie: STN EN 203-1+A1
Platnosť: Platná
Počet strán: 88
Jazyk:
EN
Pripravuje sa preklad do slovenského jazyka. Pre viac informácií nás kontaktujte na navrhynoriem@normoff.gov.sk
Listinná verzia: 28,80€
Elektronická verzia: a) Bez možnosti tlače, prenosu textu a obrázkov: 25,92€
b) Bez možnosti tlače, s prenosom textu a obrázkov: 28,80€
c) S možnosťou tlače, prenosu textu a obrázkov: 37,44€
Slovenský názov: Spotrebiče na plynné palivá pre prevádzky spoločného stravovania. Časť 1: Všeobecné bezpečnostné požiadavky
Anglický názov: Gas heated catering equipment - Part 1: General safety requirements
Dátum vydania: 01. 06. 2024
Dátum zrušenia:
ICS: 97.040.20
Triediaci znak: 06 1901
Úroveň zapracovania: idt EN 203-1:2021+A1:2023
Vestník: 05/24
Zmeny:
Nahradzujúce normy:
Nahradené normy: STN EN 203-1:2022-10 (06 1901)
Poznámka vo Vestníku:
Predmet normy: This document specifies the requirements and test methods for the construction and operating characteristics relating to safety and rational use of energy for gas heated commercial catering and bakery appliances intended to be used indoor. This document applies to all professional cooking and bakery appliances using gas for preparing food and drink. Only appliances of types A1, A2, A3, B1 and B2, as defined in Clause 4, are considered in this document. Only the net calorific value (Hi) and net Wobbe index (Wi) are used. The requirements concerning specific types of appliances are given in the relevant Part 2.
Náhľad normy: Náhľad normy (PDF)