Oficiálna stránka

Doména gov.sk je oficálna

Toto je oficiálna webová stránka orgánu verejnej moci Slovenskej republiky. Oficiálne stránky využívajú najmä doménu gov.sk. Odkazy na jednotlivé webové sídla orgánov verejnej moci nájdete na tomto odkaze.

Táto stránka je zabezpečená

Buďte pozorní a vždy sa uistite, že zdieľate informácie iba cez zabezpečenú webovú stránku verejnej správy SR. Zabezpečená stránka vždy začína https:// pred názvom domény webového sídla.

  1. Domov
  2. STN EN 50733

STN EN 50733

Späť

Listinná forma

Pridať do košíka

Elektronická forma (pdc súbor)

Pridať do košíka
Označenie: STN EN 50733
Platnosť: Platná
Počet strán: 32
Jazyk:
EN
Listinná verzia: 17,20€
Elektronická verzia: a) Bez možnosti tlače, prenosu textu a obrázkov: 15,48€
b) Bez možnosti tlače, s prenosom textu a obrázkov: 17,20€
c) S možnosťou tlače, prenosu textu a obrázkov: 22,36€
Slovenský názov: Elektrické rúry na pečenie s nútenou konvekciou, parné variče a kombinované rúry na pečenie na profesionálne použitie. Skúšobné metódy na meranie funkčných vlastností
Anglický názov: Electric forced convection ovens, steam cookers and combination ovens for professional use - Test methods for measuring the performance
Dátum vydania: 01. 08. 2025
Dátum zrušenia:
ICS: 97.040.20
Triediaci znak: 36 1056
Úroveň zapracovania: idt EN 50733:2025
Vestník: 07/25
Zmeny:
Nahradzujúce normy:
Nahradené normy:
Poznámka vo Vestníku:
Predmet normy: This document applies to electric forced convection ovens, steam cookers and combination ovens for professional use. These appliances are used in professional kitchens, such as restaurants, canteens, hospitals and in businesses such as butcher shops. NOTE 1 These appliances are designed for one or more of the following cooking methods: blanching, frying, steaming, proofing, roasting, toasting, au gratin, sous vide cooking, etc This document does not apply to: - appliances that exclusively perform rethermalizing processes; NOTE 2 Rethermalizing process is used for maintaining the temperature of hot food and for the warming of pre-cooked food (e.g. hot cupboard). - pizza ovens; - bakery ovens; - static ovens; - pressure steam ovens; - appliances designed exclusively for industrial purposes. The purpose is to define the principal performance characteristics of electric forced convection ovens, steam cookers and combination ovens for professional use and to describe the standard methods for measuring ...
Náhľad normy: Náhľad normy (PDF)