STN 57 0107
| Označenie: | STN 57 0107 |
| Platnosť: | Platná |
| Počet strán: | 28 |
| Jazyk: |
CS
|
| Listinná verzia: | 9,70€ |
| Elektronická verzia: |
a) Bez možnosti tlače, prenosu textu a obrázkov:
8,73€ b) Bez možnosti tlače, s prenosom textu a obrázkov: 9,70€ c) S možnosťou tlače, prenosu textu a obrázkov: 12,61€ |
| Slovenský názov: | Metódy skúšania syrov, tvarohov, krémov a nátierok |
| Anglický názov: | Methods of test for cheese, curds, creams and spreads |
| Dátum vydania: | 03. 11. 1965 |
| Dátum zrušenia: | |
| ICS: | 67.100, 67.100.30 |
| Triediaci znak: | 57 0107 |
| Úroveň zapracovania: | |
| Vestník: | |
| Zmeny: | Zmena a V 04/72, Zmena b V 04/79, Zmena c V 03/81, Zmena d V 07/84, Zmena *5 V 06/01, Zmena *6 V 02/07 |
| Nahradzujúce normy: | |
| Nahradené normy: | |
| Poznámka vo Vestníku: | |
| Predmet normy: |