STN EN 12396-1
Označenie: | STN EN 12396-1 |
Platnosť: | Platná |
Počet strán: | 16 |
Jazyk: |
SK
|
Listinná verzia: | 14,10€ |
Elektronická verzia: |
a) Bez možnosti tlače, prenosu textu a obrázkov:
12,69€ b) Bez možnosti tlače, s prenosom textu a obrázkov: 14,10€ c) S možnosťou tlače, prenosu textu a obrázkov: 18,33€ |
Slovenský názov: | Beztukové potraviny. Stanovenie rezíduí ditiokarbamátov a tiuramdisulfidu. Časť 1: Spektrofotometrická metóda |
Anglický názov: | Non-fatty foods. Determination of dithiocarbamate and thiuram disulfide residues. Part 1: Spectrometric method |
Dátum vydania: | 01. 02. 2002 |
Dátum zrušenia: | |
ICS: | 67.040, 67.050 |
Triediaci znak: | 56 0025 |
Úroveň zapracovania: | idt EN 12396-1:1998 |
Vestník: | 01/02 |
Zmeny: | |
Nahradzujúce normy: | |
Nahradené normy: | |
Poznámka vo Vestníku: | |
Predmet normy: | Táto európ. norma opisuje spektrofotometrickú metódu na stanovenie množstva rezíduí ditiokarbamátov a tiuramdisulfidov, ktoré pri opísaných podmienkach uvoľňujú sírouhlík. |