STN EN 12396-2
Označenie: | STN EN 12396-2 |
Platnosť: | Platná |
Počet strán: | 16 |
Jazyk: |
SK
|
Listinná verzia: | 14,10€ |
Elektronická verzia: |
a) Bez možnosti tlače, prenosu textu a obrázkov:
12,69€ b) Bez možnosti tlače, s prenosom textu a obrázkov: 14,10€ c) S možnosťou tlače, prenosu textu a obrázkov: 18,33€ |
Slovenský názov: | Beztukové potraviny. Stanovenie rezíduí ditiokarbamátov a tiuramdisulfidu. Časť 2: Metóda plynovej chromatografie |
Anglický názov: | Non-fatty foods. Determination of dithiocarbamate and thiuram disulfide residues. Part 2: Gas chromatographic method |
Dátum vydania: | 01. 12. 2001 |
Dátum zrušenia: | |
ICS: | 67.040 |
Triediaci znak: | 56 0025 |
Úroveň zapracovania: | idt EN 12396-2:1998 |
Vestník: | 11/01 |
Zmeny: | |
Nahradzujúce normy: | |
Nahradené normy: | |
Poznámka vo Vestníku: | |
Predmet normy: | Táto európska norma opisuje plynovochromatografickú metódu na stanovenie množstva rezíduí ditiokarbamátov a tiuramdisulfidu, ktoré uvoľňujú sírouhlík. |