STN EN 1786
| Označenie: | STN EN 1786 |
| Platnosť: | Platná |
| Počet strán: | 16 |
| Jazyk: |
SK
|
| Listinná verzia: | 14,10€ |
| Elektronická verzia: |
a) Bez možnosti tlače, prenosu textu a obrázkov:
12,69€ b) Bez možnosti tlače, s prenosom textu a obrázkov: 14,10€ c) S možnosťou tlače, prenosu textu a obrázkov: 18,33€ |
| Slovenský názov: | Požívatiny. Detekcia ožiarených potravín obsahujúcich kosti. Metóda EPR spektroskopie |
| Anglický názov: | Foodstuffs. Detection of irradiated food containing bone. Method by ESR spectroscopy |
| Dátum vydania: | 01. 12. 2001 |
| Dátum zrušenia: | |
| ICS: | 67.020 |
| Triediaci znak: | 56 0043 |
| Úroveň zapracovania: | idt EN 1786:1996 |
| Vestník: | 11/01 |
| Zmeny: | |
| Nahradzujúce normy: | |
| Nahradené normy: | |
| Poznámka vo Vestníku: | |
| Predmet normy: | Táto európska norma opisuje metódu na detekciu mäsa obsahujúceho kosti a rýb obsahujúcich kosti, ktoré boli spracované ionizujúcim žiarením. |