STN EN 12742
Označenie: | STN EN 12742 |
Platnosť: | Zrušená |
Počet strán: | 16 |
Jazyk: |
SK
|
Listinná verzia: | 14,10€ |
Elektronická verzia: |
a) Bez možnosti tlače, prenosu textu a obrázkov:
12,69€ b) Bez možnosti tlače, s prenosom textu a obrázkov: 14,10€ c) S možnosťou tlače, prenosu textu a obrázkov: 18,33€ |
Slovenský názov: | Ovocné a zeleninové šťavy. Stanovenie množstva voľných aminokyselín. Metóda kvapalinovej chromatografie |
Anglický názov: | Fruit and vegetable juices. Determination of the free amino acids content. Liquid chromatographic method |
Dátum vydania: | 01. 11. 2001 |
Dátum zrušenia: | 01. 04. 2024 |
ICS: | 67.160.20 |
Triediaci znak: | 56 0237 |
Úroveň zapracovania: | idt EN 12742:1999 |
Vestník: | 10/01 |
Zmeny: | |
Nahradzujúce normy: | |
Nahradené normy: | |
Poznámka vo Vestníku: | |
Predmet normy: | Táto európska norma opisuje chromatografickú metódu na stanovenie množstva voľných aminokyselín v ovocných a zeleninových šťavách a súvisiacich výrobkoch. |