STN EN ISO 6888-1
Označenie: | STN EN ISO 6888-1 |
Platnosť: | Zrušená |
Počet strán: | 16 |
Jazyk: |
SK
|
Listinná verzia: | 14,10€ |
Elektronická verzia: |
a) Bez možnosti tlače, prenosu textu a obrázkov:
12,69€ b) Bez možnosti tlače, s prenosom textu a obrázkov: 14,10€ c) S možnosťou tlače, prenosu textu a obrázkov: 18,33€ |
Slovenský názov: | Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda stanovenia počtu koagulázopozitívnych stafylokokov (Staphylococcus aureus a ďalšie druhy). Časť 1: Metóda s použitím Bairdovho-Parkerovho agarového média (ISO 6888-1: 1999) |
Anglický názov: | Microbiology of food and animal feeding stuffs. Horizontal method for the enumeration of coagulase-positive staphylococci (Staphylococcus aureus and other species). Part 1: Technique using Baird-Parker agar medium (ISO 6888-1:1999) |
Dátum vydania: | 01. 11. 2001 |
Dátum zrušenia: | 01. 01. 2022 |
ICS: | 07.100.30 |
Triediaci znak: | 56 0089 |
Úroveň zapracovania: | idt EN ISO 6888-1:1999, idt ISO 6888-1:1999 |
Vestník: | 10/01 |
Zmeny: | Zmena A1 V 12/03, Zmena *A1 V 06/04, Zmena A2 V 04/19 |
Nahradzujúce normy: | STN EN ISO 6888-1:2022-01 (56 0089) |
Nahradené normy: | STN ISO 6888:1997-11 (56 0089) |
Poznámka vo Vestníku: | |
Predmet normy: | Táto časť ISO 6888 určuje horizontálnu metódu stanovenia počtu koagulázopozitívnych stafylokokov vo výrobkoch určených na výživu ľudí alebo na kŕmenie zvierat. |