STN EN ISO 1854
Označenie: | STN EN ISO 1854 |
Platnosť: | Zrušená |
Počet strán: | 20 |
Jazyk: |
SK
|
Listinná verzia: | 14,10€ |
Elektronická verzia: |
a) Bez možnosti tlače, prenosu textu a obrázkov:
12,69€ b) Bez možnosti tlače, s prenosom textu a obrázkov: 14,10€ c) S možnosťou tlače, prenosu textu a obrázkov: 18,33€ |
Slovenský názov: | Srvátkový syr. Stanovenie obsahu tuku. Gravimetrická metóda (Referenčná metóda) (ISO 1854:1999) |
Anglický názov: | Whey cheese. Determination of fat content. Gravimetric method (Reference method) (ISO 1854:1999) |
Dátum vydania: | 01. 11. 2001 |
Dátum zrušenia: | 01. 02. 2009 |
ICS: | 67.100.30 |
Triediaci znak: | 57 0113 |
Úroveň zapracovania: | idt EN ISO 1854:1999, idt ISO 1854:1999 |
Vestník: | 10/01 |
Zmeny: | |
Nahradzujúce normy: | STN EN ISO 1854:2009-02 (57 0013) |
Nahradené normy: | |
Poznámka vo Vestníku: | |
Predmet normy: | Táto medzinárodná norma určuje referenčnú metódu na stanovenie obsahu tuku srvátkového syra. |