STN ISO 937
Označenie: | STN ISO 937 |
Platnosť: | Platná |
Počet strán: | 8 |
Jazyk: |
SK
|
Listinná verzia: | 9,70€ |
Elektronická verzia: |
a) Bez možnosti tlače, prenosu textu a obrázkov:
8,73€ b) Bez možnosti tlače, s prenosom textu a obrázkov: 9,70€ c) S možnosťou tlače, prenosu textu a obrázkov: 12,61€ |
Slovenský názov: | Mäso a mäsové výrobky. Stanovenie obsahu dusíka (Referenčná metóda) |
Anglický názov: | Meat and meat products. Determination of moisture content (Reference method) |
Dátum vydania: | 01. 11. 2001 |
Dátum zrušenia: | |
ICS: | 67.120.10 |
Triediaci znak: | 57 0156 |
Úroveň zapracovania: | idt ISO 937:1978 |
Vestník: | 10/01 |
Zmeny: | |
Nahradzujúce normy: | |
Nahradené normy: | |
Poznámka vo Vestníku: | |
Predmet normy: | Táto medzinár. norma špecifikuje referenčnú metódu na stanovenie obsahu dusíka v mäse a mäsových výrobkoch. |