STN EN ISO 2450
Označenie: | STN EN ISO 2450 |
Platnosť: | Zrušená |
Počet strán: | 24 |
Jazyk: |
CS
|
Listinná verzia: | 14,10€ |
Elektronická verzia: |
a) Bez možnosti tlače, prenosu textu a obrázkov:
12,69€ b) Bez možnosti tlače, s prenosom textu a obrázkov: 14,10€ c) S možnosťou tlače, prenosu textu a obrázkov: 18,33€ |
Slovenský názov: | Smotana. Stanovenie množstva tuku. Gravimetrická metóda. (Referenčná metóda) (ISO 2450:1999) |
Anglický názov: | Cream. Determination of fat content. Gravimetric method (Reference method) |
Dátum vydania: | 01. 07. 2001 |
Dátum zrušenia: | 01. 02. 2009 |
ICS: | 67.100.10, 67.100.99 |
Triediaci znak: | 57 0095 |
Úroveň zapracovania: | idt EN ISO 2450:1999, idt ISO 2450:1999 |
Vestník: | 06/01 |
Zmeny: | |
Nahradzujúce normy: | STN EN ISO 2450:2009-02 (57 0095) |
Nahradené normy: | |
Poznámka vo Vestníku: | |
Predmet normy: | Táto medzinárodná norma špecifikuje referenčnú metódu pre stanovenie obsahu tuku v syrovej, tepelne ošetrenej a zakysanej smotane, u ktorej nedošlo k patrnému oddeleniu alebo štiepeniu tuku v dôsledku lipolýzy. |