STN EN ISO 3727
Označenie: | STN EN ISO 3727 |
Platnosť: | Zrušená |
Počet strán: | 12 |
Jazyk: |
CS
|
Listinná verzia: | 9,70€ |
Elektronická verzia: |
a) Bez možnosti tlače, prenosu textu a obrázkov:
8,73€ b) Bez možnosti tlače, s prenosom textu a obrázkov: 9,70€ c) S možnosťou tlače, prenosu textu a obrázkov: 12,61€ |
Slovenský názov: | Maslo. Stanovenie množstva vody, beztukovej sušiny a tuku z jednej skúšobnej vzorky (Referenčná metóda) (ISO 3727:1977) |
Anglický názov: | Butter - Determination of water, solids-not-fat and fat contents on the same test portion (Reference method) (ISO 3727:1977) |
Dátum vydania: | 01. 07. 2001 |
Dátum zrušenia: | 01. 11. 2003 |
ICS: | 67.100.20 |
Triediaci znak: | 57 0075 |
Úroveň zapracovania: | idt EN ISO 3727:1995 |
Vestník: | 06/01 |
Zmeny: | |
Nahradzujúce normy: | STN EN ISO 3727-3:2003-11 (57 0075), STN EN ISO 3727-1:2002-12 (57 0075), STN EN ISO 3727-2:2002-12 (57 0075) |
Nahradené normy: | STN 57 0108-3:1980-10, STN 57 0108-5:1980-10 |
Poznámka vo Vestníku: | |
Predmet normy: |