STN ISO 1841-2
Označenie: | STN ISO 1841-2 |
Platnosť: | Platná |
Počet strán: | 12 |
Jazyk: |
CS
|
Listinná verzia: | 9,70€ |
Elektronická verzia: |
a) Bez možnosti tlače, prenosu textu a obrázkov:
8,73€ b) Bez možnosti tlače, s prenosom textu a obrázkov: 9,70€ c) S možnosťou tlače, prenosu textu a obrázkov: 12,61€ |
Slovenský názov: | Mäso a mäsové výrobky. Stanovenie obsahu chloridov. Časť 2: Potenciometrická metóda |
Anglický názov: | Meat and meat products. Determination of chloride content. Part 2: Potentiometric method |
Dátum vydania: | 01. 12. 2002 |
Dátum zrušenia: | |
ICS: | 67.120.10 |
Triediaci znak: | 57 6031 |
Úroveň zapracovania: | idt ISO 1841-2:1996 |
Vestník: | 11/02 |
Zmeny: | |
Nahradzujúce normy: | |
Nahradené normy: | |
Poznámka vo Vestníku: | |
Predmet normy: | Táto medzinár. norma špecifikuje metódu pre stanovenie obsahu chloridu v mäse a mäsových výrobkoch, vrátane hydiny. |