STN EN 13390
| Označenie: | STN EN 13390 |
| Platnosť: | Zrušená |
| Počet strán: | 44 |
| Jazyk: |
SK
|
| Listinná verzia: | 18,90€ |
| Elektronická verzia: |
a) Bez možnosti tlače, prenosu textu a obrázkov:
17,01€ b) Bez možnosti tlače, s prenosom textu a obrázkov: 18,90€ c) S možnosťou tlače, prenosu textu a obrázkov: 24,57€ |
| Slovenský názov: | Potravinárske stroje. Stroje na výrobu koláčov a tort. Bezpečnostné a hygienické požiadavky |
| Anglický názov: | Food processing machinery. Pie and tart machines. Safety and hygiene requirements |
| Dátum vydania: | 01. 05. 2004 |
| Dátum zrušenia: | 01. 07. 2010 |
| ICS: | 67.260 |
| Triediaci znak: | 51 2560 |
| Úroveň zapracovania: | idt EN 13390:2002 |
| Vestník: | 04/04 |
| Zmeny: | |
| Nahradzujúce normy: | STN EN 13390+A1:2010-07 (51 2560) |
| Nahradené normy: | STN EN 13390:2003-05 (51 2526) |
| Poznámka vo Vestníku: | |
| Predmet normy: | Táto norma špecifikuje bezpečnostné a hygienické požiadavky na výrobu strojov používaných na výrobu koláčov, tort, báboviek, plnených vrstvených výrobkov a iných položiek. |