STN EN 12355
Označenie: | STN EN 12355 |
Platnosť: | Zrušená |
Počet strán: | 44 |
Jazyk: |
SK
|
Listinná verzia: | 18,90€ |
Elektronická verzia: |
a) Bez možnosti tlače, prenosu textu a obrázkov:
17,01€ b) Bez možnosti tlače, s prenosom textu a obrázkov: 18,90€ c) S možnosťou tlače, prenosu textu a obrázkov: 24,57€ |
Slovenský názov: | Potravinárske stroje. Stroje na sťahovanie kože, zrezávanie kože a odstraňovanie blán. Bezpečnostné a hygienické požiadavky |
Anglický názov: | Food processing machinery. Derinding-, skinning- and membrane removal machines. Safety and hygiene requirements |
Dátum vydania: | 01. 05. 2004 |
Dátum zrušenia: | 01. 12. 2010 |
ICS: | 67.260 |
Triediaci znak: | 51 3045 |
Úroveň zapracovania: | idt EN 12355:2003 |
Vestník: | 04/04 |
Zmeny: | |
Nahradzujúce normy: | STN EN 12355+A1:2010-12 (51 3045) |
Nahradené normy: | |
Poznámka vo Vestníku: | |
Predmet normy: | Táto európpska norma platí pre konštruovanie, výrobu,inštalovanie, prepravu, elektr. zariadenie a čistenie strojov na sťahovanie kože, zrezávanie kože a odstraňovanie blán. |