STN EN ISO 1735
Označenie: | STN EN ISO 1735 |
Platnosť: | Zrušená |
Počet strán: | 17 |
Jazyk: |
EN
|
Listinná verzia: | 14,10€ |
Elektronická verzia: |
a) Bez možnosti tlače, prenosu textu a obrázkov:
12,69€ b) Bez možnosti tlače, s prenosom textu a obrázkov: 14,10€ c) S možnosťou tlače, prenosu textu a obrázkov: 18,33€ |
Slovenský názov: | Syr a syrové výrobky. Stanovenie množstva tuku. Gravimetrická metóda (Referenčná metóda) (ISO 1735: 2004) |
Anglický názov: | Cheese and processed cheese products - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method) (ISO 1735:2004) |
Dátum vydania: | 01. 01. 2005 |
Dátum zrušenia: | 01. 08. 2022 |
ICS: | 67.100.30 |
Triediaci znak: | 57 1104 |
Úroveň zapracovania: | idt EN ISO 1735:2004, idt ISO 1735:2004 |
Vestník: | 12/04 |
Zmeny: | |
Nahradzujúce normy: | STN EN ISO 23319:2022-08 (57 1104) |
Nahradené normy: | |
Poznámka vo Vestníku: | |
Predmet normy: |