STN EN ISO 6887-4/Oprava AC
Označenie: | STN EN ISO 6887-4/Oprava AC |
Platnosť: | Zrušená |
Počet strán: | 4 |
Jazyk: |
SK
|
Listinná verzia: | 2,80€ |
Elektronická verzia: |
a) Bez možnosti tlače, prenosu textu a obrázkov:
2,52€ b) Bez možnosti tlače, s prenosom textu a obrázkov: 2,80€ c) S možnosťou tlače, prenosu textu a obrázkov: 3,64€ |
Slovenský názov: | Mikrobiológia potravín a krmív. Úprava analytických vzoriek, príprava základnej suspenzie a desaťnásobných riedení na mikrobiologické skúšanie. Časť 4: Špecifické pokyny na úpravu výrobkov iných ako mlieko a mliečne výrobky, mäso a mäsové výrobky, ryby a rybie výrobky (ISO 6887-4: 2003) |
Anglický názov: | Microbiology of food and animal feeding stuffs. Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination. Part 4: Specific rules for the preparation of products other than milk and milk products, meat and meat products, and fish and fishery products (ISO 6887-4:2003) |
Dátum vydania: | 01. 04. 2005 |
Dátum zrušenia: | 01. 11. 2017 |
ICS: | 07.100.30 |
Triediaci znak: | 56 0102 |
Úroveň zapracovania: | idt EN ISO 6887-4:2003/AC:2004 |
Vestník: | 03/05 |
Zmeny: | |
Nahradzujúce normy: | STN EN ISO 6887-4:2017-11 (56 0102) |
Nahradené normy: | |
Poznámka vo Vestníku: | |
Predmet normy: | Táto časť ISO 6887 špecifikuje pokyny na úpravu vzoriek a prípravu desaťnásobných riedení výrobkov iných, ako sú uvedené v ďalších častiach ISO 6887 na mikrobiologické skúšanie. |