STN EN 1672-2
| Označenie: | STN EN 1672-2 |
| Platnosť: | Zrušená |
| Počet strán: | 40 |
| Jazyk: |
SK
|
| Listinná verzia: | 17,20€ |
| Elektronická verzia: |
a) Bez možnosti tlače, prenosu textu a obrázkov:
15,48€ b) Bez možnosti tlače, s prenosom textu a obrázkov: 17,20€ c) S možnosťou tlače, prenosu textu a obrázkov: 22,36€ |
| Slovenský názov: | Potravinárske stroje. Základné zásady. Časť 2: Hygienické požiadavky |
| Anglický názov: | Food processing machinery. Basic concepts. Part 2: Hygiene requirements |
| Dátum vydania: | 01. 12. 2005 |
| Dátum zrušenia: | 29. 12. 2009 |
| ICS: | 67.260 |
| Triediaci znak: | 51 2000 |
| Úroveň zapracovania: | idt EN 1672-2:2005 |
| Vestník: | 11/05 |
| Zmeny: | |
| Nahradzujúce normy: | STN EN 1672-2+A1:2009-09 (51 2000) |
| Nahradené normy: | STN EN 1672-2+AC:2000-11 (51 2000) |
| Poznámka vo Vestníku: | |
| Predmet normy: | Tento dokument špecifikuje spoločné hygienické požiadavky na stroje používané na prípravu a spracovanie požívatín určených na konzumovanie ľuďmi, a kde je to relevantné, na konzumovanie zvieratami, s cieľom odstrániť alebo minimalizovať riziko nákazy, infekcie, choroby alebo zranenia/poškodenia zdravia spôsobované týmito požívatinami. |