Zoznam vybraných noriem
Zoradiť podľa: Triediaceho znaku
Triediaci znak: 560083
Počet záznamov: 9
Mikrobiológia potravinárskeho reťazca. Horizontálna metóda na stanovenie počtu mikroorganizmov. Časť 2: Metóda počítania kolónií kultivovaných pri 30 °C očkovaním inokula na povrch média (ISO 4833-2: 2013)
Vydanie: 01.05.2014
Mikrobiológia potravinárskeho reťazca. Horizontálna metóda na stanovenie počtu mikroorganizmov. Časť 1: Metóda počítania kolónií kultivovaných pri 30 °C zalievaním inokula (ISO 4833-1: 2013)
Vydanie: 01.05.2014
Mikrobiológia potravinárskeho reťazca. Horizontálna metóda na stanovenie počtu mikroorganizmov. Časť 2: Metóda počítania kolónií kultivovaných pri 30 °C očkovaním inokula na povrch média. Zmena A1: Objasnenie rozsahu pôsobnosti (ISO 4833-2: 2013/Amd 1: 2022)
Vydanie: 01.05.2022
Mikrobiológia potravinárskeho reťazca. Horizontálna metóda na stanovenie počtu mikroorganizmov. Časť 1: Metóda počítania kolónií kultivovaných pri 30 °C zalievaním inokula. Zmena A1: Objasnenie rozsahu pôsobnosti (ISO 4833-1: 2013/Amd 1: 2022)
Vydanie: 01.05.2022
Potravinárske výrobky. Stanovenie celkového počtu mezofilných aeróbnych a fakultatívne anaeróbnych mikroogranizmov platňovou metódou
Vydanie: 18.06.1986
Potravinárske výrobky. Stanovenie celkového počtu mezofilných aeróbnych a fakultatívne anaeróbnych mikroogranizmov platňovou metódou
Vydanie: 01.08.1989
Mikrobiológia. Všeobecné pokyny na stanovenie celkového počtu mikroorganizmov. Metóda počítania kolónií kultivovaných pri 30 °C
Vydanie: 01.11.1997
Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda na stanovenie počtu mikroorganizmov. Technika počítania kolónií kultivovaných pri 30 °C (ISO 4833: 2003)
Vydanie: 01.11.2003
Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda na stanovenie počtu mikroorganizmov. Metóda počítania kolónií kultivovaných pri 30 °C (ISO 4833: 2003)
Vydanie: 01.02.2004