Zoznam vybraných noriem
Zoradiť podľa: Triediaceho znaku
Triediaci znak: 560088
Počet záznamov: 13
Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda na dôkaz, stanovenie počtu a serotypizáciu baktérií rodu Salmonella. Časť 2: Stanovenie počtu miniaturizovanou metódou najpravdepodobnejšieho počtu (ISO/TS 6579-2: 2012)
Vydanie: 01.03.2013
Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda na dôkaz, stanovenie počtu a sérotypizáciu baktérií rodu Salmonella. Časť 3: Pokyny na sérotypizáciu Salmonella spp. (ISO/TR 6579-3: 2014)
Vydanie: 01.11.2014
Mikrobiológia potravinárskeho reťazca. Horizontálna metóda na dôkaz, stanovenie počtu a sérotypizáciu baktérií rodu Salmonella. Časť 1: Dôkaz Salmonella sp. (ISO 6579-1: 2017)
Vydanie: 01.06.2018
Mikrobiológia potravinárskeho reťazca. Horizontálna metóda na dôkaz, stanovenie počtu a sérotypizáciu baktérií rodu Salmonella. Časť 1: Dôkaz Salmonella sp. Zmena 1: Širší rozsah teplôt inkubácie, zmena statusu Prílohy D a oprava zloženia MSRV a SC (ISO 6579-1: 2017/Amd 1: 2020)
Vydanie: 01.09.2020
Potravinárske výrobky. Určenie prítomnosti baktérií rodu Salmonella
Vydanie: 02.02.1987
Mikrobiológia. Všeobecné pokyny pre metódy na dôkaz baktérií rodu Salmonella
Vydanie: 01.12.1998
Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda na dôkaz baktérií rodu Salmonella
Vydanie: 01.01.2002
Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda na dôkaz baktérií rodu Salmonella. Príloha D: Dôkaz baktérií rodu Salmonella v živočíšnych výkaloch a vo vzorkách z prvovýroby (ISO 6579: 2002/Amd 1: 2007)
Vydanie: 01.11.2003
Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda na dôkaz baktérií rodu Salmonella (ISO 6579: 2002)
Vydanie: 01.02.2004
Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda na dôkaz baktérií rodu Salmonella (ISO 6579: 2002)
Vydanie: 01.11.2004
Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda na dôkaz baktérií rodu Salmonella (ISO 6579: 2002)
Vydanie: 01.08.2006
Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda na dôkaz baktérií rodu Salmonella (ISO 6579: 2002)
Vydanie: 01.01.2008
Mikrobiológia potravinárskeho reťazca. Horizontálna metóda na dôkaz, stanovenie počtu a serotypizáciu baktérií Sallmonella. Časť 1: Dôkaz Sallmonella spp. (ISO 6579-1: 2017)
Vydanie: 01.09.2017