Zoznam vybraných noriem
Zoradiť podľa: Triediaceho znaku
Triediaci znak: 560089
Počet záznamov: 16
Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda stanovenia počtu koagulázopozitívnych stafylokokov (Staphylococcus aureus a ďalšie druhy). Časť 3: Dôkaz a stanovenie malých počtov metódou najpravdepodobnejšieho počtu (MPN) (ISO 6888-3: 2003)
Vydanie: 01.05.2004
Mikrobiológia potravinárskeho reťazca. Horizontálna metóda stanovenia počtu koagulázopozitívnych stafylokokov (Staphylococcus aureus a ďalšie druhy). Časť 2: Metóda s použitím agarového média s králičou plazmou a fibrinogénom (ISO 6888-2: 2021)
Vydanie: 01.01.2022
Mikrobiológia potravinárskeho reťazca. Horizontálna metóda stanovenia počtu koagulázopozitívnych stafylokokov (Staphylococcus aureus a ďalšie druhy). Časť 1: Metóda s použitím Bairdovho-Parkerovho agarového média (ISO 6888-1: 2021)
Vydanie: 01.01.2022
Mikrobiológia potravinárskeho reťazca. Horizontálna metóda stanovenia počtu koagulázopozitívnych stafylokokov (Staphylococcus aureus a ďalšie druhy). Časť 1: Metóda s použitím Bairdovho-Parkerovho agarového média (ISO 6888-1: 2021/Amd 1: 2023)
Vydanie: 01.01.2024
Mikrobiológia potravinárskeho reťazca. Horizontálna metóda stanovenia počtu koagulázopozitívnych stafylokokov (Staphylococcus aureus a ďalšie druhy). Časť 2: Metóda s použitím agarového média s králičou plazmou a fibrinogénom (ISO 6888-2: 2021/Amd 1: 2023)
Vydanie: 01.01.2024
Potravinárske výrobky. Stanovenie počtu Staphylococcus aureus
Vydanie: 02.02.1987
Mikrobiológia. Všeobecné pokyny na stanovenie počtu Staphylococcus aureus. Technika počítania kolónií
Vydanie: 01.09.1995
Mikrobiológia. Všeobecné pokyny na stanovenie počtu baktérií Staphylococcus aureus. Metóda počítania kolónií
Vydanie: 01.11.1997
Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda stanovenia počtu koagulázopozitívnych stafylokokov (Staphylococcus aureus a ďalšie druhy). Časť 1: Metóda s použitím Bairdovho-Parkerovho agarového média (ISO 6888-1: 1999)
Vydanie: 01.11.2001
Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda stanovenia počtu koagulázopozitívnych stafylokokov (Staphylococcus aureus a ďalšie druhy). Časť 2: Metóda s použitím agarového média s králičou plazmou a fibrinogénom (ISO 6888-2: 1999)
Vydanie: 01.11.2001
Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda stanovenia počtu koagulázopozitívnych stafylokokov (Staphyloccocus aureus a ďalšie druhy). Časť 3: Dôkaz a technika MPN pre nízky počet (ISO 6888-3: 2003)
Vydanie: 01.11.2003
Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda stanovenia počtu koagulázopozitívnych stafylokokov (Staphylococcus aureus a ďalšie druhy). Časť 1: Metóda s použitím Bairdovho-Parkerovho agarového média (ISO 6888-1: 1999)
Vydanie: 01.01.2004
Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda stanovenia počtu koagulázopozitívnych stafylokokov (Staphylococcus aureus a ďalšie druhy). Časť 2: Metóda s použitím agarového média s králičou plazmou a fibrinogénom (ISO 6888-2: 1999)
Vydanie: 01.01.2004
Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda stanovenia počtu koagulázopozitívnych stafylokokov (Staphylococcus aureus a ďalšie druhy). Časť 1: Metóda s použitím Bairdovho-Parkerovho agarového média (ISO 6888-1: 1999)
Vydanie: 01.07.2004
Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda stanovenia počtu koagulázopozitívnych stafylokokov (Staphylococcus aureus a ďalšie druhy). Časť 2: Metóda s použitím agarového média s králičou plazmou a fibrinogénom (ISO 6888-2: 1999)
Vydanie: 01.07.2004
Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda stanovenia počtu koagulázopozitívnych stafylokokov (Staphylococcus aureus a ďalšie druhy). Časť 1: Metóda s použitím Bairdovho-Parkerovho agarového média (ISO 6888-1: 1999)
Vydanie: 01.05.2019