Oficiálna stránka

Doména gov.sk je oficálna

Toto je oficiálna webová stránka orgánu verejnej moci Slovenskej republiky. Oficiálne stránky využívajú najmä doménu gov.sk. Odkazy na jednotlivé webové sídla orgánov verejnej moci nájdete na tomto odkaze.

Táto stránka je zabezpečená

Buďte pozorní a vždy sa uistite, že zdieľate informácie iba cez zabezpečenú webovú stránku verejnej správy SR. Zabezpečená stránka vždy začína https:// pred názvom domény webového sídla.

  1. Domov
  2. Vyhľadávanie technických noriem

Zoznam vybraných noriem

Zoradiť podľa: Triediaceho znaku

Triediaci znak: 560107

Počet záznamov: 9

Späť
56 0107 Platná

Mikrobiológia potravinárskeho reťazca. Metóda validácie. Časť 1: Slovník (ISO 16140-1: 2016)

Vydanie: 01.01.2017

56 0107 Platná

Mikrobiológia potravinárskeho reťazca. Metóda validácie. Časť 2: Postup validácie alternatívnych metód porovnaním s referenčnou metódou (ISO 16140-2: 2016)

Vydanie: 01.01.2017

56 0107 Platná

Mikrobiológia potravinárskeho reťazca. Metóda validácie. Časť 6: Postup na validáciu alternatívnych (vlastných) metód na mikrobiologické potvrdenie a postupy typizácie (ISO 16140-6: 2019)

Vydanie: 01.06.2020

56 0107 Platná

Mikrobiológia potravinárskeho reťazca. Metóda validácie. Časť 4: Postup na metódu validácie v jednom (domácom) laboratóriu (ISO 16140-4: 2020)

Vydanie: 01.12.2020

56 0107 Platná

Mikrobiológia potravinárskeho reťazca. Metóda validácie. Časť 5: Postup na prevádzkovú medzilaboratórnu validáciu metód iných subjektov (ISO 16140-5: 2020)

Vydanie: 01.12.2020

56 0107 Platná

Mikrobiológia potravinárskeho reťazca. Metóda validácie. Časť 3: Postup na verifikáciu referenčnej metódy a validovaných alternatívnych metód zavedených v jednom laboratóriu (ISO 16140-3: 2021)

Vydanie: 01.06.2021

56 0107 Zrušená

Mikrobiológia potravín a krmív. Protokol na validáciu alternatívnych metód (ISO 16140: 2003)

Vydanie: 01.12.2003

56 0107 Zrušená

Mikrobiológia potravín a krmív. Postup na validáciu alternatívnych metód (ISO 16140: 2003)

Vydanie: 01.08.2009

56 0107 Zrušená

Mikrobiológia potravín a krmív. Postup na validáciu alternatívnych metód (ISO 16140:2003/Amd 1:2011)

Vydanie: 01.12.2011

Dotaz zabral 0,388s.