Zoznam vybraných noriem
Zoradiť podľa: Triediaceho znaku
Triediaci znak: 560125
Počet záznamov: 5
Mikrobiológia potravinárskeho reťazca. Horizontálna metóda na stanovenie vírusu hepatitídy A a norovírusu polymerázovou reťazovou reakciou s priebežnou analýzou. Časť 1: Metóda kvantitatívneho stanovenia (ISO 15216-1: 2017)
Vydanie: 01.10.2017
Mikrobiológia potravinárskeho reťazca. Horizontálna metóda na stanovenie vírusu hepatitídy A a norovírusu polymerázovou reťazovou reakciou s priebežnou analýzou (RT-PCR). Časť 2: Metóda dôkazu (ISO 15216-2: 2019)
Vydanie: 01.03.2020
Mikrobiológia potravinárskeho reťazca. Horizontálna metóda na stanovenie vírusu hepatitídy A a norovírusu polymerázovou reťazovou reakciou s priebežnou analýzou. Časť 1: Metóda kvantitatívneho stanovenia (ISO 15216-1: 2017/Amd 1: 2021)
Vydanie: 01.08.2021
Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda na stanovenie vírusu hepatitídy A a norovírusu v potravinách polymerázovou reťazovou reakciou s priebežnou analýzou. Časť 1: Metóda kvantitatívneho stanovenia (ISO/TS 15216-1: 2013, opravená verzia 2013-05-01)
Vydanie: 01.08.2013
Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda na stanovenie vírusu hepatitídy A a norovírusu v potravinách polymerázovou reťazovou reakciou s priebežnou analýzou. Časť 2: Metóda kvalitatívneho stanovenia (ISO/TS 15216-2: 2013, opravená verzia 2013-05-01)
Vydanie: 01.08.2013