Oficiálna stránka

Doména gov.sk je oficálna

Toto je oficiálna webová stránka orgánu verejnej moci Slovenskej republiky. Oficiálne stránky využívajú najmä doménu gov.sk. Odkazy na jednotlivé webové sídla orgánov verejnej moci nájdete na tomto odkaze.

Táto stránka je zabezpečená

Buďte pozorní a vždy sa uistite, že zdieľate informácie iba cez zabezpečenú webovú stránku verejnej správy SR. Zabezpečená stránka vždy začína https:// pred názvom domény webového sídla.

  1. Domov
  2. Vyhľadávanie technických noriem

Zoznam vybraných noriem

Zoradiť podľa: Triediaceho znaku

Triediaci znak: 560131

Počet záznamov: 8

Späť
56 0131 Platná

Potraviny. Dôkaz alergénov v potravinách molekulárno-biologickými metódami. Časť 1: Všeobecné ustanovenia

Vydanie: 01.04.2020

56 0131 Platná

Potraviny. Dôkaz alergénov v potravinách molekulárnymi biologickými metódami. Časť 3: Lieskové orechy (Corylus avellana). Dôkaz špecifickej sekvencie DNA v čokoláde metódou PCR s priebežnou analýzou

Vydanie: 01.01.2024

56 0131 Platná

Potraviny. Dôkaz alergénov v potravinách molekulárnymi biologickými metódami. Časť 4: Arašidy (Arachis hypogaea). Dôkaz špecifickej sekvencie DNA v čokoláde metódou PCR s priebežnou analýzou

Vydanie: 01.01.2024

56 0131 Platná

Potraviny. Dôkaz alergénov v potravinách molekulárnymi biologickými metódami. Časť 5: Horčica (Sinapis alba) a sója (Glycine max). Dôkaz špecifickej sekvencie DNA vo varených párkoch a klobásach metódou PCR s priebežnou analýzou

Vydanie: 01.01.2024

56 0131 Zrušená

Potraviny. Dôkaz alergénov v potravinách molekulárno-biologickými metódami. Časť 1: Všeobecné ustanovenia

Vydanie: 01.09.2009

56 0131 Zrušená

Požívatiny. Dôkaz alergénov v potravinách molekulárnymi biologickými metódami. Časť 3: Lieskové orechy (Corylus avellana). Dôkaz špecifickej sekvencie DNA v čokoláde metódou PCR s priebežnou analýzou

Vydanie: 01.07.2016

56 0131 Zrušená

Požívatiny. Dôkaz alergénov v potravinách molekulárnymi biologickými metódami. Časť 4: Arašidy (Arachis hypogaea). Dôkaz špecifickej sekvencie DNA v čokoláde metódou PCR s priebežnou analýzou

Vydanie: 01.07.2016

56 0131 Zrušená

Potraviny. Dôkaz alergénov v potravinách molekulárnymi biologickými metódami. Časť 5: Horčica (Sinapis alba) a sója (Glycine max). Dôkaz špecifickej sekvencie DNA vo varených párkoch a klobásach metódou PCR s priebežnou analýzou

Vydanie: 01.12.2016

Dotaz zabral 0,405s.