Official website

Doména gov.sk je oficálna

Toto je oficiálna webová stránka orgánu verejnej moci Slovenskej republiky. Oficiálne stránky využívajú najmä doménu gov.sk. Odkazy na jednotlivé webové sídla orgánov verejnej moci nájdete na tomto odkaze.

This page is secured

Buďte pozorní a vždy sa uistite, že zdieľate informácie iba cez zabezpečenú webovú stránku verejnej správy SR. Zabezpečená stránka vždy začína https:// pred názvom domény webového sídla.

  1. Home
  2. Search of technical standards

List of selected standards

Sort by: National clasification code

Sorting character/National clasification code 570107

Number of records: 14

Back
57 0107 Valid

Metódy skúšania syrov, tvarohov, krémov a nátierok

Release Date: 03.11.1965

57 0107 Valid

Metódy skúšania syrov, tvarohov, krémov a nátierok

Release Date: 01.04.1972

57 0107 Valid

Metódy skúšania syrov, tvarohov, krémov a nátierok

Release Date: 01.04.1979

57 0107 Valid

Metódy skúšania prírodných a tavených syrov. Stanovenie obsahu chloridu sodného

Release Date: 27.10.1980

57 0107 Valid

Metódy skúšania syrov, tvarohov, krémov a nátierok

Release Date: 01.03.1981

57 0107 Valid

Metódy skúšania syrov, tvarohov, krémov a nátierok

Release Date: 01.07.1984

57 0107 Valid

Metódy skúšania syrov, tvarohov, krémov a nátierok

Release Date: 01.07.2001

57 0107 Valid

Metódy skúšania prírodných a tavených syrov. Stanovenie obsahu chloridu sodného

Release Date: 01.07.2001

57 0107 Valid

Metódy skúšania syrov, tvarohov, krémov a nátierok

Release Date: 01.03.2007

57 0107 Withdrawn

Metódy skúšania prírodných a tavených syrov. Stanovenie obsahu vody a sušiny

Release Date: 27.10.1980

57 0107 Withdrawn

Metódy skúšania prírodných a tavených syrov. Stanovenie obsahu tuku

Release Date: 16.01.1984

57 0107 Withdrawn

Metódy skúšania prírodných a tavených syrov. Stanovenie obsahu vody a sušiny

Release Date: 01.10.1987

57 0107 Withdrawn

Metódy skúšania prírodných a tavených syrov. Stanovenie obsahu vody a sušiny

Release Date: 01.07.2001

57 0107 Withdrawn

Metódy skúšania prírodných a tavených syrov. Stanovenie obsahu tuku

Release Date: 01.07.2001

Dotaz zabral 0,371s.