Zoznam vybraných noriem
ICS: 01.040.67
Počet záznamov: 22
Obuvnícke názvoslovie. Časť 1: Materiály na výrobu obuvi
Vydanie: 01.05.1998
Obuvnícke názvoslovie. Časť 2: Modelovanie obuvi
Vydanie: 01.05.1998
Obuvnícke názvoslovie. Časť 3: Operácie pri výrobe obuvi
Vydanie: 01.05.1998
Obuvnícke názvoslovie. Časť 4: Chyby obuvi
Vydanie: 01.05.1998
Kvasný ocot. Výrobok vyrobený z tekutín poľnohospodárskeho pôvodu. Definície, požiadavky a označovanie
Vydanie: 01.05.2003
Potravinárske stroje a zariadenia. Triedenie a terminológia
Vydanie: 01.09.2005
Korenie a koreniace prísady. Botanické názvy (ISO 676: 1995)
Vydanie: 01.01.2010
Senzorická analýza. Slovník (ISO 5492: 2008)
Vydanie: 01.04.2010
Obilniny, strukoviny a iné potravinárske zrniny. Názvoslovie (ISO 5526: 2013)
Vydanie: 01.09.2013
Obilniny. Slovník (ISO 5527: 2015)
Vydanie: 01.08.2015
Senzorická analýza. Slovník (ISO 5492: 2008/Amd 1: 2016)
Vydanie: 01.06.2017
Základné potravinárske názvoslovie
Vydanie: 01.05.1979
Vína. Termíny a definície pre spoluprácu v RVHP
Vydanie: 05.06.1985
Mäso a mäsové výrobky. Termíny a definície
Vydanie: 04.07.1985
Výrobky cukrovarníckeho priemyslu. Termíny a definície
Vydanie: 10.11.1986
Čaj čierny. Termíny a definície organoleptických vlastností
Vydanie: 29.03.1991