Zoznam vybraných noriem
ICS: 67.100.01
Počet záznamov: 17
Surové kravské mlieko na mliekarenské ošetrenie a spracovanie
Vydanie: 01.12.1999
Mlieko a mliečne výrobky. Stanovenie obsahu dusičnanov a dusitanov. Časť 1: Spektrometrická metóda po redukcii kadmiom (ISO 14673-1: 2004)
Vydanie: 01.08.2004
Mlieko a mliečne výrobky. Stanovenie obsahu dusičnanov a dusitanov. Časť 2: Metóda segmentovej prietokovej analýzy (rutinná metóda) (ISO 14673-2: 2004)
Vydanie: 01.08.2004
Mlieko a mliečne výrobky. Stanovenie obsahu dusičnanov a dusitanov. Časť 3: Metóda prietokovej injekčnej analýzy s dialýzou in-line po redukcii kadmiom (rutinná metóda) (ISO 14673-3: 2004)
Vydanie: 01.08.2004
Mlieko a mliečne výrobky. Stanovenie obsahu dusičnanov. Metóda molekulovej absorpčnej spektrometrie po Griessovej reakcii a predchádzajúcej enzýmovej redukcii (ISO 20541: 2008)
Vydanie: 01.02.2009
Odtučnené mlieko, srvátka a cmar. Stanovenie množstva tuku. Gravimetrická metóda (Referenčná metóda) (ISO 7208: 2008)
Vydanie: 01.02.2009
Mlieko a mliečne výrobky. Návod na odber vzoriek (ISO 707: 2008)
Vydanie: 01.01.2011
Mikrobiológia potravinárskeho reťazca. Horizontálna metóda na dôkaz Cronobacter spp. (ISO 22964: 2017)
Vydanie: 01.11.2017
Mlieko a mliečne výrobky. Stanovenie obsahu cukru. Vysokoúčinná aniónovýmenná chromatografia s pulznou amperometrickou detekčnou metódou (HPAEC-PAD) (ISO 22184: 2021)
Vydanie: 01.06.2021
Mlieko. Kvantitatívne stanovenie bakteriologickej kvality. Pokyny na vytvorenie a verifikáciu prepočítavacieho vzťahu medzi výsledkami alternatívnej metódy a výsledkami určenej metódy a jeho verifikácia (ISO 21187: 2021)
Vydanie: 01.07.2021
Usmernenia na validáciu kvalitatívnych skríningových metód na zisťovanie zvyškov veterinárnych liekov v mlieku a mliečnych výrobkoch (ISO/TS 23758: 2021)
Vydanie: 01.01.2022
Mlieko a mliečne výrobky. Dôkaz baktérií Listeria monocytogenes
Vydanie: 01.06.1999
Mlieko a mliečne výrobky. Návod na odber vzoriek (ISO 707:1997)
Vydanie: 01.07.2001
Odtučnené mlieko, srvátka a cmar. Stanovenie obsahu tuku. Gravimetrická metóda (Referenčná metóda) (ISO 7208:1999)
Vydanie: 01.12.2001
Mlieko. Kvantitatívne stanovenie bakteriologickej kvality. Postup na vytvorenie prepočítavacieho vzťahu medzi výsledkami rutinnej metódy a výsledkami určenej metódy a jeho verifikácia (ISO 21187: 2004)
Vydanie: 01.04.2006
Mlieko a mliečne výrobky. Návod na odber vzoriek (ISO 707: 2008)
Vydanie: 01.02.2009
Mlieko a mliečne výrobky. Dôkaz Enterobacter sakazakii
Vydanie: 01.11.2010