Oficiálna stránka

Doména gov.sk je oficálna

Toto je oficiálna webová stránka orgánu verejnej moci Slovenskej republiky. Oficiálne stránky využívajú najmä doménu gov.sk. Odkazy na jednotlivé webové sídla orgánov verejnej moci nájdete na tomto odkaze.

Táto stránka je zabezpečená

Buďte pozorní a vždy sa uistite, že zdieľate informácie iba cez zabezpečenú webovú stránku verejnej správy SR. Zabezpečená stránka vždy začína https:// pred názvom domény webového sídla.

  1. Domov
  2. Vyhľadávanie technických noriem

Zoznam vybraných noriem

ICS: 67.100.20

Počet záznamov: 68

Späť
57 0108 Platná

Metódy skúšania masla

Vydanie: 12.01.1966

57 0108 Platná

Metódy skúšania masla

Vydanie: 01.04.1979

57 0107 Platná

Metódy skúšania prírodných a tavených syrov. Stanovenie obsahu chloridu sodného

Vydanie: 27.10.1980

57 0108 Platná

Metódy skúšania masla. Stanovenie obsahu chloridu sodného

Vydanie: 27.10.1980

57 0108 Platná

Metódy skúšania masla

Vydanie: 01.03.1981

57 1137 Platná

Kozí hrudkový syr

Vydanie: 01.05.1995

57 1138 Platná

Ovčí hrudkový syr

Vydanie: 01.05.1995

57 1140 Platná

Bryndza

Vydanie: 01.05.1995

57 1139 Platná

Skladovaný (sudový) ovčí syr

Vydanie: 01.02.1997

57 1701 Platná

Mliekarenské kultúry. Smotanová kultúra

Vydanie: 01.02.1997

57 0107 Platná

Metódy skúšania prírodných a tavených syrov. Stanovenie obsahu chloridu sodného

Vydanie: 01.07.2001

57 0108 Platná

Metódy skúšania masla

Vydanie: 01.07.2001

57 0108 Platná

Metódy skúšania masla. Stanovenie obsahu chloridu sodného

Vydanie: 01.07.2001

57 0075 Platná

Maslo. Stanovenie množstva vody, beztukovej sušiny a tuku. Časť 1: Stanovenie množstva vody (Referenčná metóda) (ISO 3727-1:2001)

Vydanie: 01.12.2002

57 0075 Platná

Maslo. Stanovenie množstva vody, beztukovej sušiny a tuku. Časť 2: Stanovenie množstva beztukovej sušiny (Referenčná metóda) (ISO 3727- 2:2001)

Vydanie: 01.12.2002

57 0075 Platná

Maslo. Stanovenie množstva vody, beztukovej sušiny a tuku. Časť 3: Výpočet množstva tuku (ISO 3727-3: 2003)

Vydanie: 01.11.2003

57 0076 Platná

Maslo, emulzie jedlých olejov a nátierkové tuky. Stanovenie množstva tuku (ISO 17189: 2003)

Vydanie: 01.04.2004

57 1175 Zrušená

Tylžský syr. Norma kvality

Vydanie: 29.01.1960

57 1175 Zrušená

Tylžský syr. Norma kvality

Vydanie: 01.03.1967

57 1107 Zrušená

Balenie a označovanie tvrdých syrov

Vydanie: 16.01.1974

57 1135 Zrušená

Mäkký syr zrejúci v chlade

Vydanie: 16.01.1974

Dotaz zabral 0,406s.