Oficiálna stránka

Doména gov.sk je oficálna

Toto je oficiálna webová stránka orgánu verejnej moci Slovenskej republiky. Oficiálne stránky využívajú najmä doménu gov.sk. Odkazy na jednotlivé webové sídla orgánov verejnej moci nájdete na tomto odkaze.

Táto stránka je zabezpečená

Buďte pozorní a vždy sa uistite, že zdieľate informácie iba cez zabezpečenú webovú stránku verejnej správy SR. Zabezpečená stránka vždy začína https:// pred názvom domény webového sídla.

  1. Domov
  2. Vyhľadávanie technických noriem

Zoznam vybraných noriem

ICS: 67.120.10

Počet záznamov: 162

Späť
57 0185 Platná

Skúšanie mäsa, mäsových výrobkov a mäsových konzerv a hotových jedál v konzervách. Chemické a fyzikálne metódy

Vydanie: 28.03.1962

57 0135 Platná

Metódy skúšania hydinových a zverinových konzerv

Vydanie: 19.07.1965

57 0185 Platná

Skúšanie mäsa, mäsových výrobkov a mäsových konzerv a hotových jedál v konzervách. Chemické a fyzikálne metódy

Vydanie: 01.08.1966

57 0135 Platná

Metódy skúšania hydinových a zverinových konzerv

Vydanie: 01.04.1973

57 0166 Platná

Metódy skúšania výrobkov z mäsa. Metóda stanovenia pH

Vydanie: 31.10.1984

57 0167 Platná

Metódy skúšania výrobkov z mäsa a sterilizovaných pokrmov v konzervách. Metódy stanovenia obsahu chloridov

Vydanie: 31.10.1984

57 0168 Platná

Metódy skúšania výrobkov z mäsa a sterilizovaných pokrmov v konzervách. Metóda stanovenia voľného tuku

Vydanie: 31.10.1984

57 0185 Platná

Skúšanie mäsa, mäsových výrobkov a mäsových konzerv a hotových jedál v konzervách. Chemické a fyzikálne metódy

Vydanie: 01.11.1984

57 0185 Platná

Skúšanie mäsa, mäsových výrobkov a mäsových konzerv a hotových jedál v konzervách. Chemické a fyzikálne metódy

Vydanie: 01.03.1985

57 0152 Platná

Metódy skúšania výrobkov z mäsa a sterilizovaných pokrmov v konzervách. Stanovenie obsahu pevných a tekutých častí a rozpusteného uvoľneného tuku

Vydanie: 04.02.1986

57 0153 Platná

Metódy skúšania výrobkov z mäsa a sterilizovaných pokrmov v konzervách. Stanovenie obsahu bielkovín podľa Kjeldahla

Vydanie: 04.02.1986

57 0154 Platná

Metódy skúšania výrobkov z mäsa a sterilizovaných pokrmov v konzervách. Stanovenie obsahu vody. Rozhodcovská metóda

Vydanie: 04.02.1986

57 0157 Platná

Metódy skúšania výrobkov z mäsa a sterilizovaných pokrmov v konzervách. Stanovenie obsahu škrobu

Vydanie: 04.02.1986

57 0158 Platná

Metódy skúšania výrobkov z mäsa a sterilizovaných pokrmov v konzervách. Stanovenie obsahu dusitanov a dusičnanov

Vydanie: 04.02.1986

57 0185 Platná

Skúšanie mäsa, mäsových výrobkov a mäsových konzerv a hotových jedál v konzervách. Chemické a fyzikálne metódy

Vydanie: 01.11.1986

57 0151 Platná

Metódy skúšania výrobkov z mäsa a sterilizovaných pokrmov v konzervách. Všeobecné ustanovenia

Vydanie: 25.04.1988

57 0185 Platná

Skúšanie mäsa, mäsových výrobkov a mäsových konzerv a hotových jedál v konzervách. Chemické a fyzikálne metódy

Vydanie: 01.03.1989

57 0185 Platná

Skúšanie mäsa, mäsových výrobkov a mäsových konzerv a hotových jedál v konzervách. Chemické a fyzikálne metódy

Vydanie: 01.09.1989

57 0168 Platná

Metódy skúšania výrobkov z mäsa a sterilizovaných pokrmov v konzervách. Metóda stanovenia voľného tuku

Vydanie: 01.06.1990

46 6120 Platná

Jatočný hovädzí dobytok

Vydanie: 01.05.1998

53 5006 Platná

Stroje a zariadenia na spracovanie mäsa. Skúšobná metóda na stanovenie teplôt pri tepelnom spracovaní mäsových výrobkov

Vydanie: 01.01.1999

Dotaz zabral 0,432s.