Oficiálna stránka

Doména gov.sk je oficálna

Toto je oficiálna webová stránka orgánu verejnej moci Slovenskej republiky. Oficiálne stránky využívajú najmä doménu gov.sk. Odkazy na jednotlivé webové sídla orgánov verejnej moci nájdete na tomto odkaze.

Táto stránka je zabezpečená

Buďte pozorní a vždy sa uistite, že zdieľate informácie iba cez zabezpečenú webovú stránku verejnej správy SR. Zabezpečená stránka vždy začína https:// pred názvom domény webového sídla.

  1. Domov
  2. Vyhľadávanie technických noriem

Zoznam vybraných noriem

ICS: 67.120

Počet záznamov: 223

Späť
57 0185 Platná

Skúšanie mäsa, mäsových výrobkov a mäsových konzerv a hotových jedál v konzervách. Chemické a fyzikálne metódy

Vydanie: 28.03.1962

57 0146 Platná

Metódy skúšania rýb, rybích výrobkov a rybích konzerv

Vydanie: 20.05.1964

57 0135 Platná

Metódy skúšania hydinových a zverinových konzerv

Vydanie: 19.07.1965

57 0185 Platná

Skúšanie mäsa, mäsových výrobkov a mäsových konzerv a hotových jedál v konzervách. Chemické a fyzikálne metódy

Vydanie: 01.08.1966

57 0146 Platná

Metódy skúšania rýb, rybích výrobkov a rybích konzerv

Vydanie: 01.04.1972

57 0135 Platná

Metódy skúšania hydinových a zverinových konzerv

Vydanie: 01.04.1973

46 6415 Platná

Živočíšna výroba. Jatočná hydina

Vydanie: 10.11.1976

46 6415 Platná

Živočíšna výroba. Jatočná hydina

Vydanie: 01.12.1977

58 0169 Platná

Vzorkovanie majonéz

Vydanie: 28.05.1979

58 0170 Platná

Metódy skúšania majonéz. Senzorické skúšanie

Vydanie: 04.04.1980

58 0170 Platná

Metódy skúšania majonéz. Stanovenie hmotnosti obsahu spotrebiteľského balenia

Vydanie: 24.12.1981

58 0170 Platná

Metódy skúšania majonéz. Stanovenie sušiny

Vydanie: 24.12.1981

58 0170 Platná

Metódy skúšania majonéz. Stanovenie tuku

Vydanie: 24.12.1981

58 0170 Platná

Metódy skúšania majonéz. Stanovenie titrovateľných kyselín

Vydanie: 24.12.1981

58 0170 Platná

Metódy skúšania majonéz. Stanovenie chloridov

Vydanie: 24.12.1981

58 0170 Platná

Metódy skúšania majonéz. Mikrobiologické skúšanie

Vydanie: 24.12.1981

58 0170 Platná

Metódy skúšania majonéz. Všeobecné ustanovenia

Vydanie: 24.12.1981

57 0146 Platná

Metódy skúšania rýb, rybích výrobkov a rybích konzerv. Stanovenie hmotnosti obsahu a hmotnostného podielu zložiek

Vydanie: 28.01.1982

57 0133 Platná

Metódy skúšania zabitej hydiny

Vydanie: 11.06.1982

57 0146 Platná

Metódy skúšania rýb, rybích výrobkov a rybích konzerv

Vydanie: 01.09.1982

57 0146 Platná

Metódy skúšania rýb, rybích výrobkov a rybích konzerv. Stanovenie obsahu ortuti bezplameňovou atómovou absorpciou

Vydanie: 06.12.1982

Dotaz zabral 0,589s.