Zoznam vybraných noriem
ICS: 67.140.10
Počet záznamov: 29
Metódy skúšania čaju. Stanovenie organoleptických vlastností
Vydanie: 30.11.1989
Metódy skúšania čaju. Stanovenie drte a prachu
Vydanie: 30.11.1989
Metódy skúšania čaju. Stanovenie kovových prímesí
Vydanie: 30.11.1989
Metódy skúšania čaju. Stanovenie cudzích prímesí
Vydanie: 30.11.1989
Metódy skúšania čaju. Stanovenie vodného extraktu
Vydanie: 30.11.1989
Metódy skúšania čaju. Stanovenie celkového popola
Vydanie: 30.11.1989
Metódy skúšania čaju. Stanovenie popola nerozpustného v kyseline
Vydanie: 30.11.1989
Čaj. Príprava mletej vzorky so známym obsahom sušiny
Vydanie: 01.12.2002
Čaj. Stanovenie straty hmotnosti pri teplote 103 °C
Vydanie: 01.12.2002
Čaj. Stanovenie popola rozpustného vo vode a popola nerozpustného vo vode
Vydanie: 01.12.2002
Čaj. Stanovenie alkality popola rozpustného vo vode
Vydanie: 01.12.2002
Instantný čaj. Stanovenie objemovej hustoty voľne sypaného a straseného čaju
Vydanie: 01.12.2002
Instantný čaj v pevnom stave. Stanovenie obsahu vlhkosti (strata hmotnosti pri teplote 103 °C)
Vydanie: 01.12.2002
Instantný čaj v pevnom stave. Stanovenie celkového popola
Vydanie: 01.12.2002
Instantný čaj v pevnom stave. Odber vzoriek
Vydanie: 01.12.2002