Zoznam vybraných noriem
ICS: 67.140.20
Počet záznamov: 21
Metódy skúšania kávy. Stanovenie vlhkosti
Vydanie: 29.03.1991
Metódy skúšania kávy. Čaj a káva. Stanovenie kofeínu
Vydanie: 29.03.1991
Požívatiny. Stanovenie ochratoxínu A v jačmeni a v praženej káve. Metóda HPLC s prečistením na imunoafinitnej kolóne
Vydanie: 01.09.2009
Analýza potravín. Stanovenie furánu v káve a vo výrobkoch z kávy
Vydanie: 01.09.2015
Analýza potravín. Stanovenie akrylamidu v potravinách kvapalinovou chromatografiou a tandemovou hmotnostnou spektrometriou (LC-ESI-MS-MS)
Vydanie: 01.09.2015
Požívatiny. Stanovenie akrylamidu v potravinách a káve metódou plynovej chromatografie a hmotnostnej spektrometrie (GC-MS)
Vydanie: 01.11.2017
Káva a výrobky z kávy. Stanovenie akrylamidu. Metódy HPLC-MS/MS a GC-MS po derivatizácii (ISO 18862: 2016)
Vydanie: 01.04.2020
Káva zelená. Pravidlá preberania a metódy odberu vzoriek
Vydanie: 29.03.1991
Požívatiny. Stanovenie ochratoxínu A v jačmeni a praženej káve. Metóda HPLC s predčistením na imunoafinitnej kolóne
Vydanie: 01.12.2003
Požívatiny. Stanovenie ochratoxínu A v jačmeni a praženej káve. Metóda HPLC s predčistením na imunoafinitnej kolóne
Vydanie: 01.04.2007