Zoznam vybraných noriem
ICS: 67.220.10
Počet záznamov: 44
Korenie a oleorezíny korenia. Stanovenie obsahu piperínu. Metóda vysokoúčinnej kvapalinovej chromatografie
Vydanie: 01.12.2002
Čili papriky a oleorezíny čili paprík. Stanovenie celkového obsahu kapsaicínoidov. Časť 2: Metóda vysokoúčinnej kvapalinovej chromatografie
Vydanie: 01.12.2002
Korenie a koreniace prísady. Príprava mletej vzorky na analýzu (ISO 2825:1981)
Vydanie: 01.03.2003
Korenie čierne a biele, celé alebo mleté. Stanovenie obsahu piperínu. Spektrofotometrická metóda
Vydanie: 01.03.2003
Kvasný ocot. Výrobok vyrobený z tekutín poľnohospodárskeho pôvodu. Definície, požiadavky a označovanie
Vydanie: 01.05.2003
Kyselina octová potravinárska. Výrobok vyrobený zo surovín iného ako poľnohospodárskeho pôvodu. Definícia, požiadavky, označovanie
Vydanie: 01.07.2003
Korenie. Rasca (Cuminum cyminum L.). Špecifikácia (ISO 6465: 2009)
Vydanie: 01.01.2010
Korenie a koreniace prísady. Odber vzoriek (ISO 948: 1980)
Vydanie: 01.01.2010
Korenie a koreniace prísady. Botanické názvy (ISO 676: 1995)
Vydanie: 01.01.2010
Korenie, koreniace prísady a byliny. Stanovenie prchavých olejov (hydrodestilačná metóda) (ISO 6571: 2008)
Vydanie: 01.01.2010
Korenie a koreniace prísady. Stanovenie vedľajších a cudzích látok (ISO 927: 2009)
Vydanie: 01.02.2010
Korenie a koreniace prísady. Príprava mletej vzorky na analýzu (ISO 2825:1981)
Vydanie: 01.07.2010
Korenie a koreniace prísady. Stanovenie vedľajších a cudzích látok (ISO 927:2009/Cor 1:2012)
Vydanie: 01.12.2012
Ocot. Izotopová analýza kyseliny octovej a vody. Časť 1: 2H-NMR analýza kyseliny octovej
Vydanie: 01.04.2013
Ocot. Izotopová analýza kyseliny octovej a vody. Časť 2: 13C-IRMS analýza kyseliny octovej
Vydanie: 01.04.2013
Ocot. Izotopová analýza kyseliny octovej a vody. Časť 3: 18O-IRMS analýza vody
Vydanie: 01.04.2013
Korenie, koreniace prísady a byliny. Stanovenie prchavých olejov (hydrodestilačná metóda) (ISO 6571: 2008)
Vydanie: 01.06.2018
Potraviny. Stanovenie ochratoxínu A v korení, sladkom drievku, kakau a vo výrobkoch z kakaa s prečistením na imunoafinitnej kolóne (IAC) a stanovením vysokoúčinnou kvapalinovou chromatografiou s fluorescenčnou detekciou (HPLC-FLD)
Vydanie: 01.07.2020
Koreniny. Mletá sladká paprika a štiplavá paprika (Capsicum annuum L. and Capsicum frutescens L.). Špecifikácie (ISO 7540: 2020)
Vydanie: 01.12.2020