Zoznam vybraných noriem
ICS: 67.240
Počet záznamov: 41
Metódy skúšania nealkoholických nápojov. Senzorické skúšanie
Vydanie: 19.04.1977
Metódy skúšania majonéz. Senzorické skúšanie
Vydanie: 04.04.1980
Metódy skúšania liehovín. Senzorické skúšanie
Vydanie: 24.12.1981
Metódy skúšania konzervárenských polotovarov a výrobkov z ovocia a zeleniny. Senzorické skúšky
Vydanie: 11.04.1988
Metódy skúšania mlynských výrobkov. Časť 3: Senzorické skúšanie
Vydanie: 01.03.1993
Senzorická analýza. Metodika. Párový porovnávací test (ISO 5495: 2005 a ISO 5495: 2005/Cor. 1: 2006)
Vydanie: 01.08.2008
Senzorická analýza. Slovník (ISO 5492: 2008)
Vydanie: 01.04.2010
Senzorická analýza. Všeobecný návod na usporiadanie senzorických pracovísk (ISO 8589: 2007)
Vydanie: 01.06.2010
Senzorická analýza. Návod na používanie kvantitatívnych stupníc odpovedí
Vydanie: 01.10.2012
Senzorická analýza. Metodika. Úvodné zaškolenie a výcvik posudzovateľov v zisťovaní a rozpoznávaní pachov
Vydanie: 01.10.2012
Senzorická analýza. Všeobecný návod na usporiadanie senzorických pracovísk (ISO 8589: 2007)
Vydanie: 01.11.2014
Senzorická analýza. Metodika. Párový porovnávací test (ISO 5495: 2005 a ISO 5495: 2005/Cor. 1: 2006)
Vydanie: 01.09.2016
Senzorická analýza. Metodika. Všeobecný návod na určovanie senzorického profilu (ISO 13299: 2016)
Vydanie: 01.10.2016
Senzorická analýza. Slovník (ISO 5492: 2008/Amd 1: 2016)
Vydanie: 01.06.2017
Senzorická analýza. Metodika. Všeobecné usmernenie na vedenie hedonických skúšok so spotrebiteľmi v priestore s regulovanými podmienkami (ISO 11136: 2014)
Vydanie: 01.12.2017
Senzorická analýza. Metodika. Skúška duo-trio (ISO 10399: 2017)
Vydanie: 01.07.2018
Senzorická analýza. Metodika. Všeobecné usmernenie na vedenie hedonických skúšok so spotrebiteľmi v priestore s regulovanými podmienkami (ISO 11136: 2014/Amd 1: 2020)
Vydanie: 01.12.2020
Senzorická analýza. Metodika. Trojuholníkový test (ISO 4120: 2021)
Vydanie: 01.07.2021
Senzorická analýza. Metodika. Usmernenie na monitoring výkonnosti senzorickej komisie (ISO 11132: 2021)
Vydanie: 01.02.2022
Senzorická analýza. Výber a školenie senzorických posudzovateľov (ISO 8586: 2023)
Vydanie: 01.09.2023
Metódy skúšania fermentovaného tabaku a tabakových výrobkov. Senzorické skúšanie
Vydanie: 13.08.1982