Official website

Doména gov.sk je oficálna

Toto je oficiálna webová stránka orgánu verejnej moci Slovenskej republiky. Oficiálne stránky využívajú najmä doménu gov.sk. Odkazy na jednotlivé webové sídla orgánov verejnej moci nájdete na tomto odkaze.

This page is secured

Buďte pozorní a vždy sa uistite, že zdieľate informácie iba cez zabezpečenú webovú stránku verejnej správy SR. Zabezpečená stránka vždy začína https:// pred názvom domény webového sídla.

  1. Home
  2. Search of technical standards

List of selected standards

ICS: 67.060

Number of records: 323

56 0146 Valid

Metódy skúšania výrobkov cukrovinkárskeho priemyslu a trvanlivého pečiva. Všeobecné metódy skúšania

Release Date: 22.10.1964

56 0115 Valid

Metódy skúšania cestovín

Release Date: 30.12.1970

56 0146 Valid

Metódy skúšania výrobkov cukrovinkárskeho priemyslu a trvanlivého pečiva. Všeobecné metódy skúšania

Release Date: 01.11.1971

56 0146 Valid

Metódy skúšania výrobkov cukrovinkárskeho priemyslu a trvanlivého pečiva. Všeobecné metódy skúšania

Release Date: 01.04.1972

56 0512 Valid

Skúšanie mlynských výrobkov z pšenice a raži

Release Date: 25.01.1973

56 0146 Valid

Metódy skúšania výrobkov cukrovinkárskeho priemyslu a trvanlivého pečiva. Všeobecné metódy skúšania

Release Date: 01.04.1973

56 0116 Valid

Metódy skúšania pekárskych výrobkov

Release Date: 08.04.1974

56 0512 Valid

Skúšanie mlynských výrobkov z pšenice a raži

Release Date: 01.09.1975

56 0146 Valid

Metódy skúšania cukrovinkárskych výrobkov a trvanlivého pečiva. Stanovenie vlhkosti

Release Date: 16.01.1984

56 0146 Valid

Metódy skúšania cukrovinkárskych výrobkov a trvanlivého pečiva. Stanovenie obsahu tuku

Release Date: 03.05.1984

56 0146 Valid

Metódy skúšania výrobkov cukrovinkárskeho priemyslu a trvanlivého pečiva. Všeobecné metódy skúšania

Release Date: 01.03.1985

56 0146 Valid

Metódy skúšania výrobkov cukrovinkárskeho priemyslu a trvanlivého pečiva. Všeobecné metódy skúšania

Release Date: 01.06.1985

56 0146 Valid

Metódy skúšania cukrovinkárskych výrobkov a trvanlivého pečiva. Stanovenie obsahu sacharidov

Release Date: 23.09.1985

56 0146 Valid

Metódy skúšania cukrovinkárskych výrobkov a trvanlivého pečiva. Stanovenie obsahu popola

Release Date: 29.04.1986

56 0146 Valid

Metódy skúšania výrobkov cukrovinkárskeho priemyslu a trvanlivého pečiva. Všeobecné metódy skúšania

Release Date: 01.04.1987

46 1011 Valid

Skúšanie obilnín, strukovín a olejnín. Všeobecné ustanovenia

Release Date: 11.04.1988

46 1011 Valid

Skúšanie obilnín, strukovín a olejnín. Skúšanie obilnín. Stanovenie tvrdej pšenice (Triticum durum) a obyčajnej pšenice (Triticum aestivum)

Release Date: 11.04.1988

46 1011 Valid

Skúšanie obilnín, strukovín a olejnín. Skúšanie obilnín. Stanovenie maltózy (diastatickej aktivity) v raži

Release Date: 11.04.1988

46 1011 Valid

Skúšanie obilnín, strukovín a olejnín. Skúšanie obilnín. Stanovenie podielu kukurice typu konský zub a veľkozrnnej kukurice

Release Date: 11.04.1988

46 1011 Valid

Skúšanie obilnín, strukovín a olejnín. Skúšanie obilnín. Stanovenie klíčivosti kukurice

Release Date: 11.04.1988

46 1011 Valid

Skúšanie obilnín, strukovín a olejnín. Organoleptické skúšky

Release Date: 11.04.1988

Dotaz zabral 0,424s.